Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Krema za mrsavljenje i folija

Krema za mrsavljenje i folija

 • Da li je skidanje stomaka folijom istina ili mit?
 • Tako se recimo, često preporučuju obloge od kafe za celulit. Moja prijateljica Jeca imala je drugu taktiku. Ona se samo mazala prirodnim gelom protiv celulita, bez umotavanja u foliju, i postigla je neverovatne rezultate.

  Rešila se celulita u potpunosti. Skidanje stomaka folijom posebno se smatra efikasnim onda kada radite neke kardio vežbe. Znam devojke koje ne idu na trening bez folije. Idealna vežba za topljenje sala na stomaku na ovaj način je trčanje. Zapravo, istu ovu svrhu imaju svi oni pojasevi za mršavljenje.

  I da,   ukoliko želite da se rešite masnih naslaga, a time i celulita na nogama i butinama, onda folijom obmotate noge, navučete trenerku i krenete u vožnju biciklom. Da ne bismo donosili samo rekla-kazala zaključke, potražili smo kakva su iskustva sa folijom za mršavljenje. I evo do kakvih smo zaključaka došli. Da ima rezultata posle umotavanja folijom — ima. I oni mogu biti odmah merljivi. Ovo je super fora kada vam treba da brzinski izgubite neki centimetar i kada nemati veliki višak sala. Na primer, korisno je manekenkama onda kada treba da ispoziraju za slikanje.

  Onda su rezultati baš zadovoljavajući. Iskustva sa umotavanjem u foliju govore i da ovo nije trajna metoda, te da od nje ne treba da očekujete čuda. Ono što ćete brzinski izgubiti samo je višak vode usled dehidracije. Onog momenta kad se rehidrirate telo, sve će se vratiti na staro. Folija za mršavljenje i protiv celulita ima smisla samo ako rešite da se pri tom i zdravo hranite i smanjite unos kalorija i vežbate. E tada ona može da ubrza rezultate topljenja sala i donese dugoročne rezultate.

  Ovo je osnovni pribor koji možete staviti na suvu kožu i vežbati ili raditi kućne poslove. Zamotajte stomak u plastičnu foliju. Preko toga obmotajte pamučni zavoj i zakačite zihernadlama da bi čvsrto stajao.

  Da li si probala skidanje stomaka folijom? Na ovaj način možeš pomoći sebi da se brzo i efikasno rešiš upornih masnih naslaga na stomaku. Evo i kako!

  Ovo će održavati toplotu i poboljšati znojenje. A  istu ovu tehnku primenjujete i u kombinaciji sa različitim smesama odnosno svojevrsnim maskama koje deluju na kožu. Evo nekih od njih. Med zagrejete u  manjoj činiji. Tome dodate jedno žumance i nekoliko kapi esencijalnog ulja. Namažete miksturu koja je mlaka na stomak.

  Da li je skidanje stomaka folijom istina ili mit?

  Preko toga čvrsto obmotajte foliju. Obucite toplu odeću, a da bi efekat zagrevanja bio bolji preporučuje se i da se pokrijete ćebetom.