Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Rtl prijava za mrsavljenje

Rtl prijava za mrsavljenje

 • Zeleni čaj i mršavljenje: pomaže li zaista kod gubitka kilograma?
 • Nevjerojatni trikovi za mršavljenje koji stvarno pale (1)
 • Na vama je samo da se odvažite i prijavite u treću sezonu showa koji je posljednjih 18 godina prikazivan u više od 30 zemalja diljem svijeta, a koji i dalje ne gubi na popularnosti, i to ponajprije zbog atraktivnog Gospodina Savršenog koji se ne boji pokazati osjećaje, njeguje prave džentlmenske manire, pokreće ga adrenalin, pravi je hedonist koji uvijek pronađe ljepotu u svakoj osobi te, naravno, prekrasnih djevojaka koje su spremne prepustiti se ljubavi. Pravila igre ostaju ista pa će se tako nove kandidatkinje trebati potruditi kako bi ostavile što bolji dojam, osvojile ružu, a naposljetku i najpoželjnijeg neženju.

  I, naravno, moraju uživati u svakom bajkovitom trenutku i biti spremne na brojna iznenađenja…. Jesi li istinska romantična duša? Najbolja knjiga u pravi trenutak za učenje njemačkog jezika! Festival ima pravo korištenja svih pristiglih materijala u svrhe promocije festivala. Sve kopije filmova koji će biti odabrani moraju da stignu najkasnije do petka, Međunarodni žiri biće sastavljen od uvaženih predstavnika iz svijeta filma; reditelja, filmskih kritičara, producenata. Članovi žirija će dodijeliti nagradu za Najbolji debitantski igrani film i Najboljeg reditelja. Prijavite se za festival! Sve je to na Danijela djelovalo tako da je stres počeo liječiti hranom koja ga je smirivala.

  Zagrepčanin 47 želi smršavjeti kako bi mogao uživati u svom životu u potpunosti, a najviše mu smeta što se ne može voziti avionom, skakati padobranom ili kupati u kadi. Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak.

  Od aktivne sportašice godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla. Stoga je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve ono što je muči.

  Teško djetinjstvo primoralo ju je da se brine za cijelu svoju obitelj. Otac je nju i brata napustio dok je imala tek 4 godine, mama se preudala te potom razboljela i u međuvremenu dobila još troje djece s kojima je Marica živjela do svoje Kao najstarija, odlučila je odseliti se od doma.

  To je učinila, otkriva, kako bi svi imali barem malo bolje djetinjstvo od nje. Petra Čorbić   35 dolazi iz Karlovca, a muka s kilogramima njezina je svakodnevica. S kilogramima se bori od osnovne škole, od kad je nebrojeno puta trpjela razne uvrede. Prisjeća se da su joj u osnovnoj školi drugi učenici skinuli tajice i tako je osramotili pred cijelim razredom, a na jednom razgovoru za posao poslodavka joj je "držala lekciju" o pretilosti i naposljetku ju nije zaposlila.

  Strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti, a željela bi doći do dvoznamenkaste brojke na vagi kako bi bila sretnija i zadovoljnija. Vjeruje da bi se tad riješila i depresije od koje pati. Ističe da joj je najvažnija osoba majka, koju život nije mazio i koja se uvijek za nju trudila sve napraviti. Tata joj je umro prije više od 10 godina, a Petra kaže da je njegov najveći problem bila ovisnost o alkoholu.

  Velika radost u životu njezina su joj dva psa o kojima se brine i koji su joj motivacija da ujutro ustane. Za sebe kaže da je iskrena, smiješna i sarkastična, a kao svoje mane ističe što ponavlja pogreške i ne zna reći "ne". Iz po mnogima najljepšeg grada u Hrvatskoj, Dubrovnika, u "Život na vagi" stiže Boris Bonić, godišnji slobodni umjetnik.

  Na prijavu u show odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu.

  Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samoga. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

  Priznaje i kako se srami što je debeo, a smeta mu što ne može pronaći odgovarajuću odjeću za sebe i što ne može biti aktivan koliko bi htio biti. Na sebi ne voli trbuh, prsa i podbradak. Slavonac Matej Petrović  bivši je sportaš, deset je godina bio rukometni golman, ali se danas zbog pretjerane tjelesne težine ne može baviti sportom koji toliko voli. Uporan, društven i zanimljiv mladić, kako sebe opisuje godišnji Matej, odselio se iz rodnog Đurđenovca u Njemačku zbog posla, ali je ondje nagomilao višak kilograma. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu - priznaje Matej dodajući da su na dobitak kilograma uvelike utjecale depresija i nostalgija, koju je osjećao zbog odlaska u inozemstvo.

  Strah ga je budućnosti, a prvenstveno ga brine vlastito zdravlje, što je ujedno i najjači motiv njegove prijave u "Život na vagi" jer ga smeta što se srami skinuti u kupaće gaćice na bazenu ili plaži, kao i što ne može sjesti u stolac u kafiću ili se prošetati kao i njegovi prijatelji.

  Zeleni čaj i mršavljenje: pomaže li zaista kod gubitka kilograma?

  Matej bi jednoga dana želio biti sretan i zadovoljan otac te suprug koji živi u Hrvatskoj. Splićanka  Zdravka Kapetanović  dugo se vremena bori s pretilošću, a odluka da se prijavi u show zapravo i nije bila njezina. Natjerale su je prijateljice i kolegice, koje su je zatvorile u sobu, stavile pokraj nje vagu i rekle joj da je krajnje vrijeme za promjene.

  Zdravka je po zanimanju učiteljica, radi u Centru za autizam i ima dječju igraonicu, nije u braku, a kao svoje najveće strasti ističe putovanja, šminku, druženja i - Hajduk! Zbog prekomjerne težine nije mogla putovati koliko je htjela, kao ni uživati u adrenalinu o kojem je skoro pa ovisna.

  Nevjerojatni trikovi za mršavljenje koji stvarno pale (1)

  Ipak, silno se nada da će se jednom okušati u plesu na svili i da će trčati maraton. Bespovratna sredstva. Potpora Fonda područjima pogođenima u potresu. Pogledaj sve komentare Komentari 5.

  Prijavite se Prijavite se putem Facebooka. Još iz rubrike Showbiz. Jagoda Kumrić: 'Najponosnija sam što sam izabrala vlastitu sreću pored društvenih konvencija'.