Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Domaci sirup za mrsavljenje recept

Domaci sirup za mrsavljenje recept

Između 2 tretmana od po 3 nedelje napravite pauzu nekoliko dana. Prekrijte posudu i ostavite da stoji dok se ne ohladi. Dodajte med tek kada je napitak prohlađen.

Popijte polovinu napitka pred spavanje, na prazan stomal. Drugu polovinu ostavite u frižideru i popijte tako hladnu ujutru, takođe na prazan stomak. Sastojke pomešajte sa vodom. Ostavite smesu da odstoji preko noći, a napitak konzumirajte tokom celog sledećeg dana. Ovaj napitak ubrzava metabolizam, a ono što je potrebno da uradite je da sastojke stavite u blender i dobro ih promešajte.

Preparat držite u frižideru i pijte ga svakog jutra po jednu kašiku na prazan stomak. Moje slike. Prate me. Odjavi me. Sirup za mršavljenje sa kurkumom i đumbirom. Spremi Komentiraj. Sastojci Priprema. Napiši komentar. Imaju video. Kao i obično, kada dođe leto, mnoge žene tek tada razmišljaju o doterivanju linije. Tako je i žena po imenu Melisa 42 isto to odlučila. Činilo mi se da će biti ukusan i efektan, zbog sastojaka koje sadrži. Ali, nekim efektima se nikako nisam nadala ", priča žena. Napravila je napitak koji količinski traje 3 nedelje i počela da uzima svakoga dana, dva puta po jednu kašiku pre obroka.

Kosa kao griva, oko sokolovo: Pojedite tri kašike dnevno i dogodiće se čudo! Nastavila je sa ovom praksom, a nakon tri nedelje napravila je novu smesu. Neto količina ml. S1 Sirup za detoks i mršavljenje 1L количина. Kategorija: S1. Cenovnik dostave postexpress kurirskom službom do 19h: Od 0. Dodatne informacije Тежина 1.