Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Tretmani za skidanje kilograma

Tretmani za skidanje kilograma

 • Zerona laser
 • Kriolipoliza
 • Kalendar Najave Reportaže. Trkači Pogledaj sve. Vera Nikolić: evropska šampionka! Trčim jer sam tada slobodna. Nikada ništa bolje od ovoga nisam uradila za sebe Planovi treninga. Now Week Month. Saveti za skidanje kilograma — za trkače i za one koji još ne znaju da su trkači Uroš Zmijanac Saveti za skidanje kilograma Evo nekoliko saveta koji mogu da vam budu od pomoći kada naumite da skidate kilograme.

  Da biste izgubili pet kilograma telesnih masti godišnje, potrebno je da unosite kalorija manje dnevno. Nikako ne propuštajte doručak. Ne dopustite sebi da ogladnite.

  Kupon važi za jednu osobu Možete kupiti najviše 2 kupona, jedan za sebe i jedan na poklon Obavezno zakazivanje  dana unapred, pon-sub od h  Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti. Rok iskoristivosti kupona. Kako je proleće već tu i sasvim sigurno mnogi od nas su nezadovoljni zbog viška kilograma, mi Vam nudimo pomoć. Predlažemo kombinaciju četiri najefikasnija tretmana koji se međusobno dopunjuju kod radikalnog skidanja obima, masnih naslaga i celulita, kao jedinstveni tretman:   Step one:  ultra zvučna kavitacija topi lokalizovane masne naslage; Step two:  RF tretman uz pomoć radiofrekfentnih talasa zatežu vaš stomak i otklanja strije; Step free:  RDT vac anti celulit tretman kao najefikasnija metoda za otklanjanje dubinskog celulita; Step four:  GREEN PRESS limfna drenaža - tretman koji ubrzava metabolizam,vrši detoksikaciju organizma i ubrzava mršavljenje;.

  Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje u tvom profilu  Kupon stiže u roku od 20 minuta ukoliko uplatu vršiš putem PostFin-a  Kupon stiže za dva radna dana ukoliko uplatu vršiš opštom uplatnicom ili internet bankarstvom  Na mestu korišćenja usluge poneti sa sobom odštampan kupon.

  Deo grada Grbavica Za: Žene. Anti Aging Centar Estetic Vrhunski tretmani remodeliranja i nege lica i tela. Radno Vreme: Website: aacestetic. Komentari Učitavanje komentara Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe.

  Zerona laser

  Takođe kada se kilogrami gube na ovaj način, nema očuvanja i izgradnje mišićne mase. Kada se sa tim kilogramima izgubi i ono malo mišića koje imate postajete mršavi i mlitavi što ponekad ume da bude i gora pozicija od one sa kojom ste startovali. Za takve situacije pored treninga veoma često bude kriva i ishrana ali se u ovom tekstu neću baviti tim problemom već ću isključivo pisati o treningu.

  Kriolipoliza

  Čak i kada je u pitanju rad u teretani mnogi treneri će vas savetovati da radite veliki broj ponavljanja i puno kardio vežbi. Veliki broj ponavljanja opravdavaju time sto na dijeti nećete imati puno snage da radite sa većim težinama i slično. Upravo je to recept za očuvanje mišićne mase i izradnju mišića. Naše telo nije gumica i ne može da se rasteže, zateže i opušta već se ono sastoji od mišića i masti. Takođe mišići su vaši najveći saveznici u smanjenju procenta masti. Kao što stalno govorim trening treba biti zasnovan na osnovnim pokretima, pokrete čučnja, pokrete podizanja tereta sa poda ili bolje rečeno varijacija mrtvog dizanja i raznih potisaka za gornji deo tela.

  Takvi pokreti angažuju veliki broj mišića, podižu nivo hormona, izgrađuju mišiće, a pored svega toga troše i veliki broj kalorija. Ovakav trening će učinti da budete funkcionalniji i snažniji, a obavljanje vaših sakodnevnih aktivnosti biće neuporedivo lakše. Ono najvažnije kod ovakve vrste treninga je pravilno izvođenje ovih složenih pokreta koje ponekad nije lako savladati.

  Potrebno je dosta vremena uložiti u savladavanje tehnike ali morate biti strpljivi i uporni. Nemojte misliti da sam protivnik kardio treninga, ovi treninzi imaju važnu ulogu u očuvanju zdravlja i ne trebate ih izbegavati. Takođe imaju i svoju ulogu u skidanju kilograma ali oni ne mogu biti osnova vašeg treninga.