Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako je smrsala nada macura

Kako je smrsala nada macura

 • Nada Macura u rekordnom roku DRASTIČNO SMRŠALA, a evo KAKO je to uspela (VIDEO)
 • Retko večeram, unosim dosta voća, dosta povrća, kao i dosta tečnosti. Ono što je važno ovog puta je da sam konačno batalila gazirane napitke, grickalice i slatkiše. Žudim za nekom tortom, za nekim kolačima", požalila se portparolka. Na pitanje da li to znači da udvarači u startu gube šansu kod nje ako je pozovu na kolač, Nada je rekla da trenutno ne razmišlja o potencijalnim partnerima, jer je posvećena poslu. Salo će se samo istopiti kad rešite ovaj problem: Glavni razlog zašto ne mršavite! Poseban režim ishrane Nada Macura smršala 8 kg: Najpoznatija srpska doktorka otkriva tajnu!

  Žena koja svakodnevno obaveštava javnost o radu Hitne pomoći pre nekoliko meseci podvrgnuta je specijalnom režimu ishrane, zbog čega se oseća bolje, a rezultati su i te kako vidljivi. Svaka poznata ličnost, koja nije dospela u širu javnost zbog svog medijskog talenta, već zbog karakteristika same svoje ličnosti, ima neku svoju prepoznatljivu crtu.

  Dok je za neke ličnosti ta crta ekstremnija, te uključuje skandale i promiskuitet, postoje i oni koji postaju citirani među ljudima zbog svojih jednostavnih, ali upečatljivih fraza. Vremenom, Nada Macura je postajala sve popularnija, kako na televiziji, tako i na društvenim mrežama, da je znatno poraslo interesovanje i za njen privatni život, o kom ona svako malo, pa otkriva i nove detalje. Pa upoznajmo ovu slavnu doktorku malo bliže. Nada Macura je rođena Nažalost, Nada Macura se svoje biološke majke Ljubice ne seća, zato što je Ljubici malo nakon Nadinog rođenja pronađena tuberkuloza, zbog čega je ona već nakon Nadinih navršenih godinu dana života većinu svog vremena provodila u raznim sanatorijumima, da bi na kraju Po njenim rečima, verovatno je smrt njene biološke majke i jedan od glavnih razloga zbog čega se odlučila za medicinu kao svoj poziv.

  Nadin otac, Lazar, se kasnije oženio gospođom Ankom, jedinom majkom koju Nada Macura poznaje, a koja se u potpunosti posvetila vaspitanju i čuvanju Nade Macure i njene starije sestre. Prema rečima same Nade Macure, njih dve su i bile razlog zbog kog gospođa Anka nije želela drugu decu sa Nadinim ocem Lazarom, jer je njih dve već videla kao svoje ćerke.

  Sa druge strane, Nadin otac Lazar je bio elektroinženjer, koji je bio, kako ona naglašava, germanski precizan, te je tu osobinu baš od njega i nasledila. Od malena je Nada Macura uživala u umetnosti, naročito crtanju, kom je posvećivala sve svoje slobodno vreme, naročito kada se radilo o stripovima sa Darom Nijagarom. Pored stripova, Nada Macura je išla i na brojne literarne konkurse, a veoma je lepo slikala, te su se neki od njenih radova našli i na izložbi u kući Save Šumanovića. Osnovnu školu je Nada Macura završila u svom rodnom mestu, u Vrdniku, a, pored osnovnog obrazovanja, imala je i svoju rođenu sestru kao učiteljicu, koja ju je još i pre početka osnovne škole učila da čita i piše, a potom prešla i na učenje nemačkog jezika.

  Ostavi komentar. Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se! Opet je prosuo magiju! VIDEO 9 hours ago. Cosmetics Proizvodi Reč psihologa Saveti.

  Izbacite ove namirnice iz prehrane! Festival Izložba Koncert Žurka. Srpska književnica o još jednom uručenom priznanju! Premijera Promocija Spot. Džet-set Estrada Pop Kultura Showtime. Ša i Tari neće biti dobro kad je vide! FOTO 1 day ago.

  Nada Macura u rekordnom roku DRASTIČNO SMRŠALA, a evo KAKO je to uspela (VIDEO)

  Travel Nacionalna palata Pena u Portugalu! Travel Zavirite u Amazonsku prašumu — najveću prašumu na svetu! Jelena Filipovic. Dodaj komentar. Tagovi doktorka hitna pomoc nada macura pressserbia savet smrsala zdravlje. Možda će Vam se svideti i ovo. O autoru. Pogledaj sve postove. Jelena Filipovic Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia.