Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Magnet medic za mrsavljenje

Magnet medic za mrsavljenje

Istovremeno, prstenovi podstiču i učinkovitije korišćenje trbušnih i bedrenih mišića, tako da povećavaju i vašu fizičku kondiciju. Još jedan prsten, još jedan magnet, ovog puta za  ruku. Prodaje ga Non-stop shop. Cena, uvek na popustu, uvek ušteda, oko din. Nosite ga non-stop i smršaćete. Deluje na tri načina: obezbeđuje bakar u organizmu, preko masaže i stimulacije refleksnih zona na prstima, uz sadejstvo magneta, pospešuje cirkulaciju, utiče na bolji rad unutrašnjih organa, poboljšava metabolizam, što omogućava sagorevanje viška masti i sprečava taloženje naslaga.

Nošenje prstena na palcu redukuje masne naslage na licu, na kažiprstu — sa ruku, na srednjem prstu — sa stomaka, na domalom — sužava struk i na malom prstu — sa bedara. Opet nakit i opet magneti. Mislim da je ovo jedno vreme bio najprodavaniji artikal iz oblasti energetske juvelernice kod srećne ruke.

Prodaje ga, dakako, Non-stop šop, po ceni od 2. Ponegde se reklamira samo kao sredstvo za pružanje energetskog balansa, ali kad namiguje, tvrdi da ubrzava metabolizam i pomaže mršavljenje. Ovo je bio svetski hit. Međutim, kompanija koja stoji iza ovog pomoćnog sredstva za balans i energiju je Kompanija je čak u Australiji vraćala novac kupcima koji su poverovali reklami, a nisu osetili obećane blagodeti. Kod nas se još uvek prodaje sa istim svojstvima koje proizvođač više ne sme da pominje, često na grupnim kupovinama za oko din i tada ode kao alva.

Nema puno opisa na Planet bikeu, ali je artikal dostupan za 1. Pošto mu je u imenu sauna i mršavljenje, sigurna sam da znate kako radi: imitira saunu, za koju se zna da ne služi za mršavljenje, ali za te pare, ko te još pita. U susednoj Planeti sport, za iste pare stiže i muško odelo. I protiv celulita. Radi na principu magneta, a za silne pare prodaje, opet, Non-stop shop.

Na popustu je Biološko dejstvo Magcelfit anticelulit trenerke kontrolisanog magnetnog polja ispoljava se na ćeljisku membranu i nucleus ćelije, ubrzavajući metabolizam odnosno resorpciju masnih naslaga. Ne bih da mračim, ali za te pare možete kupiti pravu trenericu i prave patike, pa čak i sportski grudnjak i čarape, ali i stay dri majicu i da ih stvarno nosite i koristite za ono čemu su namenjeni i da stvarno smršate, uz gomilu dodatnih blagodeti kao što je veće samopouzdanje, bolje raspoloženje ili mršavljenje. Ovde nema ništa o Hot shapers, to smo elaborirali. Imam za vas ponudu. Ako kupite odmah, danas, već za mesec dana ćete mi biti zahvalni!

Osnivač, autorka i urednica Mooshema. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam. U nekom svom prethodnom životu sam to probala, ali tada nisam ništa znala ni o sportu ni o sebi.

Od toga sam imala strahovitu upalu mišića i osećala sam se super 🙂 Međutim, držalo me je kratko, bilo mi je skupo, te mislim da sam to radila samo mesec dana. Ja mislim da je sve bolje od sedenja. Te, ako nemaš iskustva, nemaš puno vremena, imaš dovoljno para i volje, probaj i to, za početak. Ali onda, kad se nadahneš, pređi na neke sporohodne ali sigurno delotvorne stvari. Nemoj da očekuješ bogzna kakve promene na telu od toga.

Ali možeš da očekuješ upravo to, da te motiviše na nov korak za slow and steady progress. Slow and steady wins the race ;. This site uses Akismet to reduce spam.

Learn how your comment data is processed. Twitter Facebook RSS. Home Mooshema gazeta Uslovi korišćenja Marketing Kontakt. Featured 7. Jahorina Ultra Trail — save the date!