Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kolinda grabar kitarovic smrsala

Kolinda grabar kitarovic smrsala

 • Kolinda je baš jako smršavila, a fotke to dokazuju
 • Ta dijeta zahtijeva i umjereno bavljenje sportom - pola sata hodanja ili trčanja. Klasični doručak su dva jaja pripremljena na bilo koji način, 4 dag mozzarelle, 3 dag kruha i 4 dag jabuke.

  Za ručak je 16 dag ribe, 4 dag kruha, 50 dag brokule, 12 dag jabuke. Smije se jesti sve, no za voće se ipak preporučuje ono s nižim glikemijskim indeksom te meso ili sir s manjim udjelom masti - piletina, puretina i svježi kravlji sir.

  Međuobrok su mi obično 4 dag mozzarelle i neko voće ili 3 badema. Takvim režimom uspio sam u šest mjeseci bez gladovanja skinuti 19 kilograma i osjećam se odlično. Najbolje je zadnji obrok pojesti pola sata prije spavanja, tako se održava hormonalna ravnoteža tijekom noći - govori Ivan Herak. Splitski glazbenik Marko Pecotić 40 dugo se borio s kilama, a njegovo nezadovoljstvo izgledom kulminiralo je prije tri godine.

  To ljeto je bio u dotad najdebljoj fazi: imao je kilograma visok je centimetara te od trbuha više nije mogao vidjeti stopala. I premda se preko noći odrekao cigareta, alkohola i noćnih obroka, koji su dio života mnogih glazbenika, nije se događalo ništa.

  Saša Burić Splitski glazbenik je prije tri godine imao kilograma na visinu od cm. Riječ je o prehrani koja se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata, a preporučio mu ju je TV voditelj Dalibor Petko. U međuvremenu je počeo vježbati te je postigao zavidnu fizičku formu pa mnogi od njega traže savjet u vezi s prehranom. Marko Pecotić Danas liniju održava svakodnevnim trčanjem po Marjanu. Stoga svima savjetujem da, osim nove prehrane, u život uvedu i tjelovježbu. Ja svaki  dan trčim ili vozim bicikl - priznaje dugogodišnji vokal klape Iskon te jedan od članova sastava Četiri tenora.

  Sada je deset kilograma lakša, što je čini još poletnijom. Živim na sat, puna sam energije i sve me zanima. A posebno me razveselilo to što se za novu liniju nisam previše namučila. Iako sam jela reducirane obroke koje mi je propisao liječnik - nisam bila gladna ni neraspoložena. Zbog pretjerane težine počela je osjećati tegobe s kralježnicom pa joj je liječnik savjetovao da smršavi.

  Matej Dokić Zagrebačka glumica danas ima više poleta nego Gorana Cara. Svaki je trajao pola sata i stajao je 50 kuna. Dok sam ležala, liječnik mi je raspoređivao iglice po cijelom tijelu, ali tretman je bio potpuno bezbolan. Dobila sam i mjesečne programe prehrane. Svaki dan sam jela nešto drugo, bazirano na malim porcijama ribe, piletine te sezonskog voća i povrća.

  Izbacila sam slatko, alkohol i gazirana pića te se držala rasporeda: doručkovala sam u osam, ručala u 14, a večerala u 19 sati. Ako bi me u međuvremenu uhvatila kriza, pojela bih nekoliko badema. Jer jede slične namirnice, samo u većim količinama. Hrvatska na dijeti. Od predsjednice i premijera pa do televizijskih i glazbenih zvijezda, svi su osvijestili da višak kilograma jednako šteti imidžu i zdravlju te su nam otkrili svoje recepte za postizanje vitke linije.

  Kolinda je baš jako smršavila, a fotke to dokazuju

  Piše: Kristinka Šćavina. Objavljeno: Davor Matota.

  Od ožujka prošle godine Barbara Kolar je vidljivo dotjerala liniju jer ne jede ugljikohidrate, a svaki dan hoda barem deset kilometara. Pojavila se u Dubrovniku u cvjetnoj haljini Aleksandre Dojčinović, a par tjedana kasnije u Splitu u upečatljivoj crvenoj haljini i pokazala novu liniju. Krajem rujna, na općoj skupštini UN-a u New Yorku, Kolinda se pojavila u veoma uskoj haljini hrvatskog brenda Elfs i pokazala svoj potpuno novi izgled. Mnoge je zadivila i u uskoj crnoj haljini u kojoj je došla pred Baracka Obamu. Na prijemu MUP-a mnoge je iznenadila odabirom maslinaste haljine kojom je istaknula grudi i uzak struk.

  Kolinda je napravila potpuni zaokret u svom izgledu i liniju počela isticati ženstvenijim modnim odabirima. Izgleda da je Kolinda odlučila pozornost privući svojim izgledom, a sudeći prema komentarima - i uspjela je u tome. Kolinda je baš jako smršavila, a fotke to dokazuju I. Tekst se nastavlja ispod oglasa.