Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Plan treninga za skidanje kilograma

Plan treninga za skidanje kilograma

Želiš da odgonetneš kako smršati brzo i efikasno? Nemoguće da je samo to ključ mršavljenja, kažeš u sebi. I nije. Ali, slatkiši i šećer ti ni na koji način neće pomoći da se rešiš viška kilograma. Razloga za odstranjivanje dodatnih šećera i slatkiša iz ishrane ima mnogo, a u najznačajnije spadaju sledeći: Šećer ima visoku kalorijsku i nikakvu nutritivnu vrednost Dodatni šećer može da utiče na gojenje Postoji veza između pića bogatih šećerom i dijabetesa tipa 2 Šećer izaziva propadanje zuba i ubrzanu pojavu karijesa Ishrana sa puno šećera povećava rizik od srčanih oboljenja Bilo da je u pitanju dijeta za mršavljenje ili mršavljenje bez dijete, mnogi stručnjaci kao što su doktori, nutricionisti i personalni treneri su jedinstveni u oceni da unos dodatnog šećera treba svesti na najmanju moguću meru.

Međutim, to ne znači da ti šećer nije potreban u ishrani. Problem nastaje kada se unos šećera i oslobođena energija ne potroše u toku fizičke aktivnosti.

Naša misija je da ti pomognemo da sprečiš da se to desi. Zamisli, na primer, da zaspiš i budiš se uz pomisao kako smršati za mesec dana 20 kg. Čini ti se da je mesec dana kratko vreme.

Dok praviš plan o tome kako smršati 20 kg za kratko vreme, pomišljaš na to da li ćeš uspeti. Imaš jasan cilj i tačno mesec dana. Verovatno razmišljaš o tome kako motivisati sebe da smršam za samo mesec dana.

Sebe ćeš lakše motivisati da smršaš kada shvatiš da za dijete i gladovanje postoji alternativa. Pre svega, upamti da brzo mršavljenje bez dijete zahteva posvećenost, disciplinu i doslednost.

I ne samo to. Bez dijete ćeš najbolje i najbrže da smršaš ako kreiraš personalni kardio plan treninga. Tvoj lični kardio plan treninga može da obuhvata dve strategije primene kardio vežbi, a to su: Kardio trening niskog intenziteta i srednjeg trajanja eng.

HIIT — High-Intensity Interval Training Kardio trening niskog intenziteta i srednjeg trajanja LISS možeš da koristiš uporedo sa implementacijom plana ishrane za mršavljenje o kojem će biti više reči u nastavku teksta, pri čemu ti preporučujemo da smanjiš unos ugljenih hidrata pre nego što počneš sa praktikovanjem kardio vežbi.

Pod hodanjem se ovde misli na brzi hod, a ne na šetanje sporim tempom. Naravno, cilj nije da padneš u nesvest od hodanja, nego da se oznojiš i aktiviraš telo. Ali, krenimo redom. U pitanju su tzv. To je posledica potrošnje rezervi glikogena koja se lako nadoknađuje. Svi ovi simptomi se lako rešavaju uz pomoć cheat meal -ova, tj. Fenomenalna stvar u vezi sa lažnim obrocima je lakoća njihove primene. Najbolje smo ostavili za kraj. Naša poslednja strategija za gubljenje kilograma je OneFit plan ishrane za mršavljenje. Ili da je gubitak 5, 10 ili više kilograma nemoguća misija? Zdravo i sigurno.

Sve to možeš da postigneš uz pomoć OneFit-a. Ali šta znači smršati zdravo i sigurno? Ključna prednost OneFit plana ishrane za mršavljenje se ogleda u jedinstvenom pristupu izradi planova ishrane za slabljenje koji se, kao što već znaš, sastoje iz 3 koraka: Kalorijski deficit Manipulacija unosom makrosa Vremenski definisani obroci Ovako koncipirana strategija za gubljenje kilograma uspešno pokriva sve aspekte složenog procesa kao što je mršavljenje.

Zaključak Višak kilograma nije se stvorio preko noći. Ovakav način trčanja topi više kalorija nego džogiranje. Svratite do okolnog stadiona, izmerite razdaljine od po metara, 80 metara, 60 i 40 metara. Sprintajte metara, vratite se na početnu poziciju, potom sprintajte 80m najbrže sto možete. Uradite to isto i za 60 i 40 metara. Odmorite se jedan minut pa ponovite sve ispočetka, najmanje još jednom. Potrudite se da ovakav kardio program priuštite sebi najmanje 4 puta nedeljno. Vežbanje uz nezdravu ishranu kao i kvalitetna ishrana uz izostanak fizičke aktivnosti mogu dati samo kratkoročne rezultate.

Jedno veliko istraživanje 4 koje je obuhvatilo ispitanika istraživalo je efekte ishrane i vežbanja na smanjenje kilograma. Ispitanici su bili podeljeni u 2 grupe, u prvoj grupi ispitanici su samo promenili način ishrane bez fizičke aktivnosti dok su u drugoj grupi ispitanici uz fizičku aktivnost promenili i način ishrane.

Istraživanje je takođe pokazalo da je grupa koja je kombinovala ishranu sa vežbanjem bila i efikasnija od druge grupe u održavanju telesne mase nakon godinu dana. Ovaj tekst ima osvrt ka pitanjima koje muče pacijete koji razmišljaju o operaciji prednjih ukrštenih ligamenata — ACL Anterior Cruciate Ligament. Fleksibilnost gipkost je sposobnost lakog izvođenja pokreta sa velikom amplitudom…. Pošalji nam email! Nudimo Vam niz korisnih i praktičnih saveta vezanih za trening u nadi da ćemo Vam na taj način pomoći da unapredite i poboljšate rezultate Vašeg vežbanja.

Kako da poboljšate grejanje u stanu Jan 20, Brzo čišćenje i održavanje automobila zimi Jan 9, Kako da uštedite novac za 52 nedelje Jan 1, Vrt i Terasa. Feb 21, Feb 20, Nega Lica. Maska za lice od aspirina Feb 17, Ajurvedski saveti za divnu kožu tokom zime Feb 15, Rešite se tamnih krugova oko očiju pomoću sode bikarbone Feb 14, Izbrišite bore prirodnim maskama!

Feb 14, Osvežavajući toner za lice Feb 4, Vuneni grejači za stopala Feb 18, Kako da održavate UGG čizme Jan 5, Grijači za noge i ruke od riže Dec 31, Šal kao pletenica Dec 13, Napravite tople rukavice od starog džempera Dec 9, Odviknite se od šećera za samo sedam dana — detaljni plan ishrane Feb 20, Loše strane paleo ishrane Feb 17, Šta nakon što izgubite kilograme?

Feb 16, Dijeta za dobro raspoloženje Feb 14, Začini i biljke koje nam pomažu da smršamo Feb 12, Super Hrana. Zašto bi trebalo da vežbate napolju i kad je zima Feb 16, Kako da vam vežbanje postane životna navika Jan 15, Smoothie od matcha praha: Zašto ga treba probati? Jan 14, Zašto su treninzi za snagu veoma bitni za žene Dec 31, Najbolji saveti za vežbanje zimi Dec 15, Feb 5, Najbolje zimske knjige koje možete čitati uz toplu vatricu Jan 7,