Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Lasersko skidanje kilograma

Lasersko skidanje kilograma

Da li se moze raditi laserska liposukcija  celog tela, odgovor j moze. Ukoliko kolicina masnog tkiva koja se nalazi narukama, nogama i stomaku zajedno sa ledjima toliko mala da se moze raditi u jednom aktu, onda se radi ta operacija. Najcesce, skoro uvek je u pitanju nekoliko operacija.

Laserka liposukcija nije kozmeticki tretman. To je operacija gde dr Arsic ubacuje laserki zrak u masno tkivo koje razbija lipocite masne celije i u toku iste operacije vadi rastopljeno masno tkivo. Rezultat je fantastican. Ali to je operacija u okviru koje se vadi ne vise od4 litra masnog tkiva. Analife koristi Deka laser koji ne samo da prepoznaje masne ćelije i topi ih, deluje i na kolagen iz kože te se ona vremenom delimicno zateze retrahuje. Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića  ili da nam posaljete fotografije na e-mail bolnica analife.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, potrebno je samo da je zakazete na Samim tim smanji se   i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. Vazno je da znate da ukoliko bi ste radili vise regija u jednom aktu dobili bi ste značajan popust, ali je vazno da znate da nije moguće sve gore navedene regije raditi zajedno. To nije moguce kod nas da se urafi jer mi nemamo nasu laboratoriju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife. Samim tim smanji se  obim nogu, obim pojasa i nadlaktica i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. Vazno je da znate da ukoliko bi ste radili vise regija u jednom aktu dobili bi ste  popust. Najbolje bi bilo da nam posaljete fotuografije na bolnica analife. Nije preporucljivo da Vi vozite, vec da dodjete sa nekim tj. Da imate pratnju. Postovana Milice, nas savet je da prvo skinete kilograme koje ste dobili,pa tek onda da razmisljate o laserskoj liposukciji i korekciji viska koze. Kada je rec o laserskoj liposukciji, operaciju radi dr Arsic nas plasticni,rekonsturktivni i estetski hirurg.

On koristi najsavremeniji Deka laser, koji prepoznaje masne celije i topi ih, a samim tim deluje i na kolagen iz koze. Cena laserske liposukcije samo prednjeg trbusnog zida cena poslata na e-mail u zavisnosti od obima.

U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema osim odredjenih analiza krvi koje bi ste Vi trebali da odradite.

Operacija se radi u analgosedaciji blaga vrsta anestezije. Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje.

Samim tim smanji se  obim stomaka i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. I moramo Vas obavestiti da nije izvodljivo u jednom aktu odraditi obe operacije. Ako bi ste radili obe intervencije u jednom aktu,dobili bi ste popust. Postovana Biljana,   Laserska liposukcija Laser assisted liposuction  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija lipocita. Postovana Anice,  Nije izvodljivo u jednom aktu uradite laseraku lipoaukciju celog tela, vec je potrebno razdvojito u nekoliko akta. Najbolje je da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da Vas doktor pogleda i da se dogovorite sta bi moglo zajedno da se uradi i ukoliko akta.

Konsultaciju mozete zakazati na Postovana Kaca, Radimo tu intervenciju. Ali pre svega morate da dodjete na pregled kod dr Arsica da doktor vidi sta je potrebno da se odradi. Konsultacije su besplatne, potrebno je samo da ih zakazete na Poštovani Branislave, Za uklanjanje viška opustene kože i zatezanje mišića, potrebno je da se radi klasična operacija. Laserskom liposukcijom mogu da se istope masne celije, na regijama gde su grupisane u vecoj kolicni.

Poštovana Dragana,  Laserska liposukcija Laser assisted liposuction  pripada tipu operacija koja se drugacije zove lipoliza, sto znaci unistavanje masnih celija lipocita. Samim tim smanji se  obim  stomaka  i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite ili da nam posaljete Vase forografije, kako bi smo mogli da Vam kazemo tacnu cenu za zeljene regije.

Poštovana,  Pravilo naše kuće je da ne radimo korekcije tudjih operacija. Što se tiče laserske liposukcije unutrasnje strane butina i lumbalnih regija to je izvodljivo da se uradi. Laserska liposukcija Laser assisted liposuction nogu je intervencija koja se radi u blagoj vrsti anesetzije lokalna uz analgosedaciju. Operaciju izvodi dr Arsic i koristi najsavreniji Deka laser koji prepoznaje i topi masne celije.

Samim tim smanji se  obim nogu i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. Sto se tice cena laserske liposukcije unutrasnje strane butina cena poslata na e-mail, a takodje i cena laserske liposukcije lumbalnih regija j cena poslata na e-mail, naravno ako bi se radili obe regije u jednom aktu, dobili bi ste popust. Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite. Poštovana Ivana, Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji blaga vrsta anestezije Naš laser prepoznaje masne ćelije,topi ih, a ujedno deluje i na kolagen iz kože,tako da koža ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje.

Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. Postovana Mirjana, Pre svega vazno je da znate da mast koje se uzme sa regija koje se tretiraju laserom u sebi nema vitalnih celija koje bi mogle da se transplantiraju na drugu regiju, vec se mast za transplantaciju uzima klasicnom liposukcijom.

Takodje ta mast koja se uzme i preradi ona kada se transplantira u grudi tada grudi dobijaju samo na svom volumenu, ne mogu grudi njome da se podignu. Da bi se grudi podigle potrebno je da se uradi vertikalna mastopeksija kako bi se uklonio visak koze i bradavica se pozicionirala tamo gde joj je mesto. Sto se tice laserske liposukcije stomaka, lumbalnih regija cena je sada promotivna i ide cena poslata na e-mail, a sto se tice transpolantacije masti u regiju grudi cena poslata na e-mail, a kada se radi podizanje grudi bez uvecanja cena poslata na e-mail.

Najbolje bi bilo da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica, da Vas doktor pregleda i kaze sta je izvodljivo sve u jednom aktu odraditi. Samim tim smanji se  obim nogu, stomaka  i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga. Sto se tice cena laserske liposukcije pojasa cena poslata na e-mail,a kada je rec o laserskoj liposukcije grudi sada je promotivna cena cena poslata na e-mail. Naravno ako bi se radile obe regije dobili bi ste popust. Kada je rec o abodminoplastici to je operacija koja se sastoji iz tri operacije 1.

Izvodljivo je da se rade obe intervencije u jednom aktu, a onda bi ste dobili i popust. Laserska liposukcija Laser assisted liposuction  pripada tipu operacija koja se drugačije zove lipoliza, što znači uništavanje masnih ćelija lipocita.

Ako znamo da se čovek rodi sa konačnim brojem masnih ćelija lipocita, laserski zrak našeg lasera uništava lipocite, pa je broj masnih ćelija posle operacije laserske liposukcije značajno manji. Samim tim smanji se  obim nogu, stomaka i nadkolenica i potencijal za novim stvaranjem novih  masnih naslaga.

Naravno ako bi ste radili više regija u jednom aktu dobili bi ste popust. Ako želite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsića i sa doktorom da se sve detaljno dogovorite ili da nam pošaljete Vaše forografije, kako bi smo mogli da Vam kažemo tačnu cenu za željene regije.

Kada se radi o dermolipektomiji-abdominoplastici stomaka, dr Arsić radi ovu operaciju. Cena ove operacije je cena poslata na e-mail sve zavisi od obima operacije, ako želite možete da nam pošaljete fotografije na doktorov e -mail  bolnica analife. Lasersku liposukciju nadkolenica i stomaka radimo najsavremenijim Deka laserom. Naš laser prepoznaje masne ćelije, topi ih i deluje na kolagen iz kože te se ona vremenom retrahuje.

Kada je reč o ceni, laserska liposukcija nadkolenica spoljašnja, unutrašnja strana butna i delovi ispod zadnje i kolena cena poslata na e-mail, kada je reč o laserskoj liposukciji pojasa prednji stomak i lumbalne regije  cena je od cena poslata na e-mail. Naravno ako bi ste radili  više regija u jednom aktu dobijate popust. U cene naših operacija uračunata je kompletna preoperativna priprema ekg srca, pregled interniste kardiologa, rtg pluća sa nalazom radiologa, pregled anesteziologa bolnički dan i noć kao i sve kontrole, specijalni pojas i pantalone.

Ako želite možete da dodjete na besplatnj konsultaciju kod dr Arsića. Dr Arsić radi lasersku liposukciju Laser assisted liposuction najsavremenijim Deka Laserom. Ovaj tip operacije  se drugačije zove lipoliza, što znači uništavanje masnih ćelija lipocita.