Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Spirulina za mrsavljenje cena

Spirulina za mrsavljenje cena

 • Spirulina alga – upotreba za imunitet, mršavljenje i zdravlje, cena i iskustva
 • Mršavljenje: SPIRULINA SAN SEBASTIAN TABLETA
 • Spirulina alga se najčešće na tržištu nalazi u vidu tabletica ili u prahu.

  Spirulina alga – upotreba za imunitet, mršavljenje i zdravlje, cena i iskustva

  Koristi se jednom dnevno ako se konzumiraju tablete. Ako se pak koristi u vidu praha, možete je dodati jelu koliko god puta želite. Može biti korisna i u druge svrhe, recimo da od nje pravite masku za lice kako biste pospešili funkcionisanje vaše kože.

  Možete je nabaviti u svim bolje snadbevenim prodavnicama zdrave hrane, a obzirom da danas internet pruža dosta mogućnosti, dostupna je i na različitim sajtovima, pa imate priliku da online poručite vašu spirulinu algu. Pošto smo vas uputili na sve pozitivne strane spirulina alge, reći ćemo vam i šta je to što ova alga leči i pospešuje. Savršen imunitet   — Ono što svakako ova alga može da vam obezbedi je jačanje vašeg imunog sistema, a to je od presudne važnosti za naš organizam, zar ne? Jak imunitet predstavlja zid koji štiti naše telo od raznih vrsta bolesti.

  Dovoljna količina vitamina, minerala, kiselina koju sadrži spirulina alga učiniće da se vaš organizam preporodi, obnovi i u potpunosti regeneriše. U današnje vreme, kada smo sve skloniji vođenju nezdravog načina života, nepravilnoj ishrani, nedovoljnom kretanju, izloženosti zagađenog vazduha, našem telu je potrebno nešto što će nas pokrenuti, vratiti našem organizmu elan i potporu. Nađite svoj izlaz uz spirulina algu i radite na poboljšanju opšteg stanja vašeg organizma.

  Ona ima tu moć da čisti organizam od slobodnih radikala, pa se zato kaže da spirulina alga ima antioksidantno dejstvo, jer vraća elan našem telu i duhu. Na univerzitetima u Americi, sprovođena su različita ispitivanja kako bi se došlo do zaključka zašto je ova alga dobra da se koristi u našoj ishrani. Ono što su zaključili, a da je vezano za imunitet, je podatak da ona utiče i na stvaranje novih ćelija u organizmu koje vode svoju bitku radi jačanja našeg imunog sistema.

  Antitela i T -ćelije, koje ova alga prizvodi, čine da naš organizam jača, i samim tim se pospešuje rad našeg imuniteta i opšta potpora našeg organizma. One se danonoćno bore protiv infekcija i virusa. Dobar imunitet jednak je dobrom zdravlju. Pročišćen ekstrat spirulina alge ima magično dejstvo na naše telo. Naučnici iz Japana su došli do tog zaključka, jer su nakon dugogodišnjeg rada i ispitivanja ove alge, zaključili da ona usporava razvoj HIV- a, kao i malih boginja i zauška. Čudotvorna je i protiv prehlade i gripa.

  Ono što je izuzetnog značaja je da upravo ova alga potiskuje bakterije koje nisu dobre za naš organizam kao što su Echerihia Coli i Candida. Skidanje suvišnih kilograma uz spirulina algu  — Ova čudotvorna alga se sve češće upotrebljava kod gojaznih osoba, koje vode svoju borbu sa suvišnim kilogramima. Gojaznost je danas sve češća. Zahvaljujući nezdravoj hrani, slabom kretanju, brzom načinu života, naš metabolizam uspori, naša creva se ulenje i počnu da se stvaraju suvišni kilogrami.

  Oni u nama pored promenjenog izgleda, izazivaju i osećaj nezadovoljstva. Borba u skidanju masnih naslaga na našem telu, ni malo nije laka. Teška je i iscrpna. Potrebno je da promenimo loše navike, ali i da uvrstimo zdrave elemente u našem svakodnevnom konzumiranju.

  U te svrhe, spirulina alga je saveršeno rešenje! Fenilanin, aminokiselina koja se nalazi u njoj, doprinosi da se aktiviraju crevni enzimi i da se na taj način u nama probudi osećaj sitosti. Na takav način luči se hormon holecistokinin koji kada dođe u kontakt sa crevima, čini da se naš apetit smanji i da se u nama javi osećaj sitosti. Naš metabolizam počeće da radi brže i naša creva počeće da funkcionišu na najbolji način. Oni sadrže važnu ulogu u našem telu, tako što povećavaju dejstvo antioksidanasa i pospešuju funkciju insulina i rad naših mišića.

  Lactobacillus i Biffidobacterium su značajne bakterije za regulisanje naše crevne flore i podsticanje metabolizma i bržeg varenja, a njihov rast stimuliše upravo spirulina alga. Ako ste po opredeljenju vegeterijanac, ili pak razmišljate u smeru šta bi bila idealna zamena za meso, mi vam preporučujemo spirulina algu.

  Ona je dobra zamena za meso, a zahvaljujući proteinima, mineralima i vitaminima koji se nalaze u njenom sastavu, vaš organizam će se osećati sitim a masne naslage će se brzo istopiti. Ako želite smršati, nutritivne osobine koje čine sastav ove alge, učiniće čudo u vašem telu, pa shodno tome jedan obrok možete zameniti spirulina algom i ne brinite, nećete biti gladni. U vezi sa ovom algom rađena su različita istraživanja, a jedno od  njih je obavljeno na jednom univerzitetu u Kardifu, gde su došli do zaključka da Gama Linolenska kiselina koja se nalazi u spirulina algi, povoljno utiče na smeđe masno tkivo, tako što sagoreva kalorije u organizmu.

  Da podsetimo, ova alga sadrži gama linolinsku kiselinu koja se nalazi još u majčinom mleku, a ona  je posle njega najbogatiji izvor. Pri različitim dijetama, dešava se da gubite kilograme ali ostajete i bez vitamina i minerala u svom organizmu. Kada koristite spirulina algu u te svrhe, efekat nije isti. Gvožđe kojim ova alga obiluje, pospešuje rad vašeg celokupnog organizma, dajući mu elan i energiju, a leucin, aminokiselina, čini čuda u vašim crevima, jer deluje tako da pospešuje njihov rad.

  Rešenje za suvišne kilograme svakako postoji. Birajte zdrav način, gde kilogrami koji su suvišni odlaze, a vaše zdravlje postaje sve bolje. Divno, zar ne? Spirulina podmlađuje naš organizam — Poznato je da ova alga sadrži hlorofil u svom sastavu, koji pozitivno deluje na naš organizam.

  Njegovo blagotvorno dejstvo utiče na naš celokupni organizam koji se njenom konzumacijom podmlađuje. Magnezijum obezbeđuje bolji dotok kiseonika do naših ćelija, a hlorofil ih regeneriše. Oporavlja naše telo posle operacija — Nakon zračenja ili posle težih operacija, ćelije organizma se oštećuju. Ova alga doprinosi razmnožavanju ćelija koštane srži pa se samim tim imunitet osobe podiže na zavidan nivo.

  Mršavljenje: SPIRULINA SAN SEBASTIAN TABLETA

  U tom periodu od velike ja važnosti kako ćemo se hraniti, kakav život ćemo voditi ne bi li što pre došlo do potpunog ozdravljenja. Saveznik u borbi za bolje zdravlje može vam biti upravo spirulina alga. Otklanja malokrvnost — Verujem da je većina vas osetila kako anemija izgleda. To je jedno stanje u kom naš organizam ne proizvodi dovoljnu količinu crvenih krvnih zrnaca i manifestuje se kroz različite simptome.

  Obično su to malaksalost, bledolikost, bezvoljnost, vrtoglavice. Nije mi malo prijatno i remeti nam svakodnevno funkcionisanje. Stanje malokrvnosti se često javlja kod trudnica i u period posle porođaja, kada se izgubi dosta krvi. Korišćenjem spirulina alge možemo doprineti izlečenju malokrvnosti. Spirulina alga obiluje gvožđem koje je od velike važnosti za naš organizam.

  Utvrđeno je da ova alga poseduje 23 puta više gvožđa od spanaća, koji se svima preporučuje. Iskoristite blagodeti spirulina alge i rešite problem anemije. Lečenje dijabetesa pomoću spiruline — U Japanu su naučnici prilično dosta vremena posvetili izučavanju spirulina alge. Na njihovim univerzitetima rađena su mnogobrojna istraživanja i veći deo stanovništva konzumira spirulinu, koja čini čuda u našem organizmu. Dijabetes je nažalost sve popularnija bolest, kod odraslih a sve više i kod dece. Ova alga ima tu moć da može da smanji nivo šećera u krvi, ako je koristimo u periodu od osam nedelja svakodnevno.

  Otklanja depresiju — U današnjem vremenu puno je razloga za brigu. Reklo bi se da smo svakodnevno izloženi nekom stresu. Otuda i sve veća stopa obolelih od stanja depresije, anksioznosti, koje za sobom imaju simptome nesanice, bezvoljnosti, ravnodušnosti prema sebi i drugima. Čudotvorno dejstvo spirulina alge imaće blagotvornu ulogu u otklanjanju svih ovih simptoma. Ona vam može pomoći da se rešite svojih psihičkih problema i da povratite snagu i elan za životom. Eliminiše alergije i alergijski rhinitis — Alergijski rhinitis je vrlo neprijatno stanje koje je slično gripu, ali za razliku od gripa njega izazivaju alergeni.

  Spirulina održava optimalan metabolizam tokom treninga i takmičenja.