Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako je smrsala divna karleusa

Kako je smrsala divna karleusa

 • Divna Karleuša otkriva kako je smršala 40 kilograma!
 • Divna Karleuša – Biografija , Visina, Težina, Godište
 • Povezane vesti. Priče sa Weba. Komentari Do sada nije bilo komentara na ovu vest. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

  Divna Karleuša, majka pop pevačice Jelene Karleuše, drastično je promenila svoj fizički izgled. Divna Karleuša uspela uspela je da skine čak 40 kilograma. Ona objašnjava kako je uopšte sebi dozvolila da se zapusti. Bila sam gospodar svog vremena. Kuvala sam, jela i gledala filmove po ceo dan.

  Pošalji komentar. TV program. Najnovije iz rubrike Jetset.

  Divna Karleuša otkriva kako je smršala 40 kilograma!

  Sve vesti iz rubrike Jetset. Video dana. Sve iz rubrike Video dana. Preporuka sa Weba. Najnovije vesti. Dozvoljavam da mi Telegraf. Ne, hvala Prihvatam. Kako je poručila, ona nema komplekse i zato je rešila da na društvenoj mreži Fejsbuk objavi fotografiju od pre osam godina i otkrila na koji način je smršala.

  Pošto sam osoba koja nema komplekse, podeliću ovu fotografiju sa vama malopre mi je poslala drugarica. Ja sam ova u lila košulji, pre 8 godina! Bože, ni sama sebe nisam prepoznala!!! Neka ovo bude stimulans svim bucama! Najlepša debela dama: Jela hranu za bebe, smršala kilograma!

  Nemam vremena pojedinačno da vam odgovorim kako sam skinula kilograme, zato ću ovde napisati - znate vi odlično! Kao i ja što sam znala, ali sam tražila izgovore!

  Divna Karleuša – Biografija , Visina, Težina, Godište

  Morate ozbiljno da rešite!!! Smanjite obroke, večeru totalno izbacite, šetajte, brzo hodajte, idite u teretanu, oznojite se!!! Moje slabljenje traje skoro 4 godine, i još uvek Mažite kožu da vam ne ostane višak, mazite i volite sami sebe ja imam sreću da imam predivnu, elastičnu kožu i nemam ni malo viška, ali se stalno "mackam" Uživacete sa svakim kilogramom manje, ide leto, valja u kupaći! Ja sam već nabavila 5 minimalnih! Ponosna sam na sebe, pobedila sam zavisnost o hrani!