Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako se obuci ako imas visak kilograma

Kako se obuci ako imas visak kilograma

Idealni su ukoliko imate višak stomačića sa strane, jer ih možete ostaviti otkopčane i oni slobodno padaju sa strane prikrivajući viškove. Majice sa spuštenim ramenima, ztv. Naime, kod takvih majica struk nije naglašen, već je akcenat na gornjem dijelu, što automatski čini vaš stomačić neuočljivim.

Trik sa rastegljivim materijalima je u kombinacijama koje pravite sa drugim odjevnim predmetima. Helanke, koje se toliko nose u posljednje vrijeme, jesu odličan primer: možete ih kombinovati sa lepršavom tunikom koja će prekriti višak oko struka. Veš za oblikovanje svakako nije seksipilan odjevni komad, ali je obožavan predmet u trenucima kada želimo da sakrijemo neki višak sa strane ili oko struka. Ovaj veš će vas utegnuti i takvim zatezanjem činite da stomačić bude nevidljiv. Specijali Galerije.

Trendovi Proljeće-Ljeto Jesen-Zima. Ali fin džemper sa šal kragnom daje dozu sofisticiranosti, vizuelno izdužuje vrat i figuru. Takođe, džemperi asimetričnog kroja zadnji deo duži ili, ako je na raskopčavanje, prednji delovi u špic provereno grade lepu siluetu.

Treba izbegavati tesne i kratke džempere jer vizuelno presecaju figuru, kao i one sa upadljivim šarama i treba birati džempere diskretnog i vertikalnog pletiva. Slično važi i za bluze i tunike. Dobar izbor su modeli ravnog kroja ili na preklop koji pokrivaju bokove, kao i V izrez i vertikalne pruge, a loše su tesne košulje i tunike jer tzv.

Brushalter nikada ne treba da se bira odoka, već merenjem grudnog koša i obima grudi, kao i strpljivim isprobavanjem različitih veličina korpi da bi se pronašao onaj pravi koji nije ni uzak ni širok. Debele ruke: Ovaj nedostatak može uspešno da se prikrije i prilikom nošenja svečane toalete. Dobar izbor može da bude haljina čiji su rukavi spušteni na ramena jer skreće pažnju na dekolte, kao i rukavi od čipke neupadljivog dezena.

Treba izbegavati naramenice, široke i puf rukave, prekratke rukave koji više otkrivaju nego pokrivaju i opredeliti se za odeću dugih ili tričetvrt rukava, neupadljivih šara i zagasitijih boja. Variranje u kilaži i tipovi građe: Ako vam težina varira, pa ste, na primer, zimi i u vreme različitih praznika deblji nego, recimo, leti na odmoru, kada više šetate i plivate, nikada ne pokušavajte da uđete u odeću manjeg broja, već u ormanu imajte odeću koja vam je taman u svim prilikama. Pravilo je da ako vam težina varira oko pet kilograma gore-dole, ne treba da menjate samo broj odeće nego i broj brushaltera.

Međutim, iako tokom godina imamo različit broj kilograma, pa samim tim manji ili veći obim grudi, struka i bokova, činjenica je da naša telesna građa uvek ostaje ista jer je definiše struktura skeleta. Nema te dijete ili vežbanja koji mogu da promene to što nam je telo u obliku kruške, peščanog sata, jabuke ili pravouganika.

Tako se, na primer, ženama kruškastog oblika tela višak kilograma taloži na bokovima, zadnjici i butinama, dok se onima s telesnom građom koja asocira na jabuku masne naslage gomilaju oko stomaka i u gornjem delu tela pun vrat, velike grudi, jaka ramena. Iako nismo svi građeni u obliku peščanog sata, koji se smatra idealnom ženskom figurom sa jasno definisanim strukom, ili u obliku pravouganika, dakle ravne figure i bez mnogo oblina, kada se manji višak kilograma i ne primećuje jer se ravnomerno raspoređuje, važno je da znamo kom tipu telesne građe pripadamo i onda primenimo odgovarajuće modne savete koji prikrivaju mane, a ističu prednosti.

Žene građene u obliku kruške treba da stave akcenat na lice, vrat i grudi, da izbegavaju mini suknje, šarene i svetle pantalone, dok tip jabuke treba da naglasi noge i kukove i opredeli se za ravne haljine A kroja malo iznad kolena. Pri tome ne treba zaboraviti ni lični stil i uskladiti ga sa bojom tena i kose, a iz modnih trendova koji dolaze i prolaze izabrati ono što odgovara kako figuri tako i ličnosti. Modni trikovi. Ako imate višak kilograma, ne znači da uvek morate da nosite crno. Dobre boje su i tamnocrvena, plava, zelena, smeđa. Takođe birajte pravi materijal: šifon recimo.

Bitno je da vam u njoj bude udobno, da vas ništa ne steže, a da pri tom izgleda kao da je sve na svom mestu. U svakom slučaju, i ako te nabacili koje kilo viška, ništa nije strašno… Rešenja kao što vidite ima da bi ste se osećali sjajno, dok ne dođe vreme da krenete na dijetu ili u teretanu…. Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati.