Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Ruska travarka recept za mrsavljenje

Ruska travarka recept za mrsavljenje

Pretplati se na: Objavi komentare Atom. Popular Posts. Slider Vijesti. Umak koji se pojede čim se servir Bio je ružan i zbog toga su ga ostavili roditelji Veš perete na 60 stepeni? Nakon ovoga sigurni smo Zdravko Čolić nakon 52 godine odlučio priznati Ami Evo koliko bi trebalo da imate kilograma u zavisno Prave heroine: Ovo znaju samo majke koje su porodi Ovo je prognoza za juli i avgust, i staje u jednu Ova dva znaka horoskopa su rođeni da budu šefovi i Da li često puštate gasove tokom dana?

Prijeti vam Sok od kupusa sprečava rak! A evo kako da ga napra Kada mi je ginekolog otkrio ciste i miome, pila sa Sok od rena uništava bakterije koje izazivaju dizenteriju i tuberkulozu, salmonelu, kao i mnoge gljivice. Pospješuje funkciju varenja stimulacijom izlučivanja želudačnih i crevnih sokova, žuči i enzima iz pankreasa. Ren stimuliše jetru, stimuliše srce i cirkulaciju i pored toga je odličan diuretik, a pomaže i kod reumatizma. Svjež korjen rena može da se koristi tokom cijele godine, ako se blagovremeno stavi u vlažan pjesak ili se čuva u podrumu.

Ako imate veći korjen rena, možete ga umotati u aluminijumsku foliju i ostaviti u frižideru. Ako želite da ren ostane svjež i poslije tri nedelje, pomešajte kašiku šećera i 4 kašike limunovog soka ili sirćeta. U dobro zatvorenoj tegli, ren može stajati u frižideru 3 nedjelje.