Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Propolis kapi za mrsavljenje iskustva

Propolis kapi za mrsavljenje iskustva

Najpre isperite vaginu rastvorom vode i sode bikarbone koristite samo medicinsku, bez dodatka aluminijuma. Najlakše ćete isprati uz pomoć sterilnog šprica. Ovo je ujedno i najbolja terapija protiv kandide. Zatim namočite tampon u propolis mast i ugodno smestite u vaginu i ostavite neka prenoći.

Terapiju sprovodite nedelju dana. Pre upotrebe masti važno je napomenuti važnost održavanja higijene analne regije.

Za ispiranje nemojte korisiti previše agresivne kupke ili antialergijske sapune. Najbolje je da pokušate sa blagim uljnim kupkama optimalne Ph vrednosti. Ako ne znate kako izlečiti hemoroide brzo i lako i to prirodnim putem evo Vam odgovora. Propolis mast na bazi svinjske masti je najbolja osnova za tzv. Kao zamenu za mast možete koristiti i vazelin. Na ovaj način rešićete se unutrašnjih hemoroida.

Spoljašnji se leče ispiranjem i rastvorom propolisa 20 odsto. Mast i supozitorije za hemoroide uglavnom od sastojaka imaju propolis, kantarion, gavez, lavandu i neven. Domaći čepići za hemoroide prave tako što se tampon umoči u lekovitu mast i zatim umetne u anus. Supzitorije se kasnije uz pomoć končića polako izvlače.

Pomešajte u jednakim delovima med, i suncokretovo ulje i dodajte 10 procentnu tinkturu propolisa. Namažite dobijenu mešavinu na gazu. Stavite na bolno mesto i držite tako 5 do 6 sati bar dva dana u kontiuitetu. Propolis mast za reumu čuda čini. Gelovi na bazi pčelinjeg lepka smanjuju upalu i reumatske bolove. Oni uglavnom sadrže glicerinski ekstrakt propolisa, kamfor, mentu i blagotvorna eterična ulja. U ovom proizvodu propolis je pomešan sa uljem nevena i mentola te lokalno ublažava bol. Propolis mast za lice ima zaštitini i regenerativni uticaj na vezivno tkivo. Dokazano je da ova mast za opekotine ubrzava zarastanje kože i blagotvorno utiče na njeno podmlađivanje.

Stoga deluje i kao antiejdž faktor. Ako imate masnu ili problematičnu kožu koristite propolis mast za akne i bubuljice.

Ona se preporučuje upravo zbog jakog aniupalnog i antibakterijskog dejstva. U tu svrhu možete isprobti Propobaza bioadhezivni gel za bubuljice.

Propolis za psorijazu se redovno koristi u terapijama. Preporučuje se priprema rastvora sa 85 posto alkohola i linolinsku mast. On takođe potpomaže zaceljivanje kože te se koristi i kod ispucalih bradavica kod dojilja. Tržište je preplavljeno kremama na bazi pčelinjih proizvoda. Tako imamo npr. Jedna od popularnijih krema je Propolis krema aloja koja se između ostalog koristi i za ginekološke probleme. Nakon što zagrejete na pari ulja ubacite vosak dok se ne otopi. Nakon toga dodajte i tečni ekstrakt propolisa. Mešajte dok se sastojci ne spoje.