Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Bowen terapija gojaznost

Bowen terapija gojaznost

 • Lečenje visokog krvnog pritiska
 • Lečenje čukljeva bez operacije u centru Alvita plus
 • Potiče iz Australije i priznata je od strane državnog i brojnih privatnih zdravstvenih osiguranja u Australiji i Velikoj Britaniji. Informacije koje možete naći na ovom web sajtu su za Vašu informaciju i njihova namena nije da zamene uputstva Vašeg lekara. Ukoliko imate neke dileme o svom zdravstvenom stanju potražite savet od svog lekara.

  Designed by NM Design. Specijalna ponuda! Ovde i sada. Pomalo o svemu. Radionice i Seminari. Kako deluje Bowen? Emocije se razlikuju po intenzitetu i kvalitetu onoga što izazivaju u nama. U nekim normalnim okolnostima naš mozak uspeva na adekvatan način da ih obradi i procesiuira. To se dešava ili kroz ponavljanje tokom razgovora ili tokom sna u REM fazi ovu fazu sna karakterišu brzi pokreti očnih jabučica  koji razgrađuju i slažu uznemiravajuće sadržaje i emocije koje smo prikupili, bilateralnom stimulacijom obe moždane hemisfere.

  To dovodi do stvaranja emotivnih blokada, obrazaca ponašanja koji nam ne koriste, raznih kompleksa i strahova. To sve znači da kad se nađemo u određenim sitacijama u životu reagujemo neadekvatno i iz pozicije u kojoj smo bili kada je i došlo do traumatičnog događaja. Sve to rezultira da se osećamo loše, da se osećamo manje vrednim, da nismo dorasli situaciji, da nemamo potrebne resurse, ostavlja nas u prošlosti i koči naš prosperitet.

  WingWave coaching tehnika je tehnika koja se izvodi jedan na jedan. Jedna sesija traje optrilike 1 sat, što će zavisiti od raznih faktora kao što je stanje klijent, teme koja se obrađuje i ostalih individualnih okolnosti. Jedna tema se obično završava u 1 - 3 sesije. Ono što je karakteristično za ovu tehniku je da tokom procesa nije neophodno deliti sadržaj niti bilo koje detalje u vezi teme koja se obrađuje.

  Akcenat se stavlja na osećanja, emotivno stanje i njihovu evaluaciju tokom procesa.

  Lečenje visokog krvnog pritiska

  Kada se klijent upozna sa tokom procesa, definitivno precizria tema i pomocu O - Ring testa odrede parametri na kojim ćemo raditi, pristupa se pokretima mahanja u visini očiju klijenata koji su pripremljeni da ih prate.

  Dolazi do izazivanja REM faze u budnom stanju.

  Lečenje čukljeva bez operacije u centru Alvita plus

  To dovodi do brzih pokreta očiju u budnom stanju što proizvodi slabe nervne impulse koji naizmenično stimulišu obe moždane hemisfere i dovode do lakše obrade i procesuiranja neprijatnih emocija koja prate traumatičnu temu.

  Tokom jedne sesija setovi pokretima mahanja rukom se izvode određen broj puta koliko je potrebno, a između njih se O - Ring testom proverava koje smo emocije i u kojoj meri uspeli da razgradimo. Kada smo završili sa razgradnjom neprijatnih emocija i transformišemo ih u prijatne i opuštajuće, pristupamo coaching — u resursnih stanja koja su potrebna klijentu.

  WingWave tehnika nije psihoterapija niti je zamena za istu.