Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Polaris disk i gojaznost

Polaris disk i gojaznost

Če ga postavim na boleče mesto, bolečina izgine. Uporabljamo ga vsi v družini. Pri sinu je migrena popustila v 5 minutah in namesto bruhanja je prišel na večerjo. Kašelj se v 5 minutah umiri in prehlad se ne razvije naprej. Ocena: odlično. Polarix sem kupila, ker sem do zdaj zaupala reviji Misteriji in vedela, da mora pomagati. Tako se je tudi izkazalo. Uporabljava ga oba s partnerjem. Opazila sva spremembe na sebi in v notranjosti hiše. Meni je pomagal pri motnjah spanja in vaginalnih problemih. Partnerju so se pozdravili hemoroidi in želodec.

Kasneje sem ga posodila tudi tašči in tastu; bila sta zelo zadovoljna, saj jima je odstranil bolečine v glavi in ledvicah. V kratkem času bom kupila še enega! Polarix imam le nekaj tednov. Ta čas sem ugotovil, da se mi je bistveno izboljšalo spanje, saj ga imam ponoči pod vzglavnikom. Ne prebujam se tako pogosto kot prej, spanje je trdnejše. Tudi na potrebo grem ponoči manjkrat; prej petkrat, sedaj trikrat. Uporabljam ga sicer vsak dan tudi na drugih mestih, a za enkrat drugih izboljšav ne opažam. Verjetno je potrebno dlje časa, da se izboljšajo še dolgotrajne težave, na primer s prostato, čeprav imam vtis, da je zmanjšanje števila nočnih potreb lahko vpliv Polarixa tudi na prostato.

Prejšnji teden sem prebolevala virozo. Ko sem ga začela "uporabljati", sem opazila, kako so se mi odprli sinusi, tudi kašljati "sem začela" v smislu izkašljevanja, izboljšalo se je spanje, imela sem več energije. Dobro bi bilo, če bi si imela še enega ves čas v službi, saj dnevno delam z ljudmi, ki so v stiski.

Pred dvema letoma sem dobila diagnozo rak na levi dojki. Tumor so mi uspešno odstranili in mi hkrati vzeli štiri varovalne bezgavke, ki so bile na srečo čiste.

Takrat sem se na priporočilo sodelavca odločila za nakup Polarixa. Uporabljam njegovo najmanjšo verzijo. Zvečer, preden grem spat, si ga ovijem okoli leve dlani.

Občutek imam, da mi pomaga lajšati topo bolečino, ki se seli po celotni roki, kar je posledica odvzetih bezgavk. Vsekakor je bil nakup vašega izdelka pravilna odločitev. Najprej smo si kupili veliki Polarix, ki ga imamo v dnevnem prostoru za pozitivno vzdušje.

Sama imam pogoste glavobole.

Takrat pa si namestim tja, kjer me boli, majhen Polarix proti bolečinam. Če to naredim takoj, ko začutim bolečino, glavobol izgine. Polarix imam vedno pod vzglavnikom; ko grem od doma, pa ga tudi vedno vzamem s seboj. Kar nekaj časa že uporabljam Polarix za lajšanje občasnih težav. V začetku epidemije me je mesec in pol bolel zob. Vsak dan pred spanjem sem si Polarix polagala na lice, ponoči pa sem ga dala pod blazino. Najbrž zato ni prišlo do močnega zobobola in sem laže dočakala zobozdravnika. Če se kak dan počutim slabše, si ga za pet minut položim na vsako čakro.

Velikokrat ga nosim kar s seboj v žepu ali okrog vratu. Opazila sem, da mi je vsakič čez par dni bolje. Ne vem, kako naj napišem, da boste verjeli, vendar jaz brez Polarixa ne morem normalno hoditi. Če ga ne nosim okrog vratu, me pri hoji vedno zanaša, zato moram hoditi zelo počasi, sicer je videti, kakor da sem pijana. Tudi krvni tlak mi brez Polarixa zelo niha, tako pa ga imam v mejah normale. Lahko bi rekla celo, da vpliva tudi na moje psihično počutje.

Prvi se mi je zlomil na mestu, kjer je bila luknjica za vrvico, tako da sem morala naročiti novega.