Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Goga sekulic smrsala pomocu

Goga sekulic smrsala pomocu

Možda će Vam se svideti i ovo. O autoru. Pogledaj sve postove. Jelena Filipovic Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia.

Klikni ovde da postaviš komentar. Prebili Nives Celzijus?! Poručite online! Vremenska prognoza. Zapratite nas! Prijatelji sajta   Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se! Great deal! Luxurious getaway! Dragi posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće eng. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.

Necessary Necessary. Non-necessary Non-necessary. PRess Serbia Group. Javno group · članova. Pridružite se grupi. Oficijalna grupa stranice PRessSerbia. Zadužila se da bi platila troškove njegovog lečenja u Nemačkoj, a kako je bila u žalosti zbog Igorove smrti, duži period nije nastupala.

Osim toga, sudila se sa svekrvom oko stana u kojem je živela sa suprugom. Pevačica priznaje da je sve to na nju ostavilo tragove. I psihičke i fizičke. Bila je u depresiji i ugojila se. Nakon dužeg perioda odlučila je da promeni život iz korena. Posvetila se sportu i izgubila 12 kilograma.

Treniram tri puta nedeljno, a on nimalo nije popustljiv. Dugo sam trčala na atletskoj stazi, a kako vremenski uslovi to više ne dozvoljavaju, prešla sam u teretanu koja je u mom komšiluku.