Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Koliko koraka dnevno za mrsavljenje

Koliko koraka dnevno za mrsavljenje

Rolanje i lijepo vrijeme uvijek idu ruku pod ruku! Rolanjem do prekrasno oblikovanog tijela. Svega jedna vježba potrebna je za odličan izgled! Plank: savršena vježba za sagorijevanje masnih naslaga. U nekoliko koraka do željenog izgleda! Jednostavne vježbe za sve one koji žele dobiti na težini. Ravan trbuh na zabavan i kreativan način! Dance abs: postići ravan trbuh nikada nije bilo lakše.

Prethodna Vježbanje Sljedeća.

Iza nas su dani u kojima smo uživali u prazničnoj trpezi. Zbog toga što smo se vrlo slabo kretali, a jeli izuzeto kaloričnu hranu, došlo je do povećanja kilaže. Sad je pravo vreme da se pozabavite svojim telom, a najbolji način za to je fizička aktivnost. Najbolja i najdostupnija fizička aktivnost je šetnja, tj.

Vaš internet preglednik ne podržava kolačiće eng. Današnja tehnologija osobito pametni telefoni i satovi odlična je za praćenje aktivnosti i dodatna je motivacija za vježbanje. Uz pametni sat lako ćete pratiti dnevni broj koraka i kalorijsku potrošnju.

Sat će vas virtualno pohvaliti za svaki postignuti cilj, što će vas dodatno motivirati da u danu napravite zadanih 10 koraka. Kao da u svakom trenutku imate osobnog trenera uz sebe koji vas gura naprijed. Možda vam se ovo ne čini potrebnom promjenom budući da lift koristite samo nekoliko puta dnevno, međutim dugoročno će se ova navika pozitivno odraziti na vaše zdravlje i dnevnu kalorijsku potrošnju. Ako živite blizu svojeg radnog mjesta, od sutra počnite pješačiti do posla. U slučaju da živite predaleko, izađite nekoliko stanica ranije iz autobusa ili parkirajte auto nekoliko ulica dalje te nastavite pješice do posla.

U slučaju da trenutno radite od kuće, svakodnevno štedite jako puno vremena koje ste inače trošili na put do posla i zatim nazad do kuće. Iskoristite to vrijeme za šetnju i skupite nekoliko tisuća koraka.

Ako ste odlučili nazvati prijatelja s kojim se već dugo niste čuli, unaprijed znate da će razgovor potrajati duže i zato — krenite u šetnju. Vrijeme će vam brzo proći, a vi ćete napraviti nešto dobro za sebe budući da ćete biti toliko zaokupljeni razgovorom da nećete ni razmišljati o broju koraka.

Veći broj koraka u danu može vam pomoći u snižavanju krvnog tlaka, dobro utječe na srce i krvne žile, smanjuje rizik za razvoj dijabetesa… Hodanje također jača imunološki i dišni sustav, pozitivno utječe na raspoloženje i san, a mogućnost ozljeda tijekom hodanja je minimalna. Forum Fitness centri.

Sakrij oglas Prikaži oglas. Mršavljenje Vaga nije najbolji pokazatelj napretka? Je li vaga zaista najbolji alat za praćenje napretka u gubitku masnog tkiva? Prehrana 5 ideja za doručak kada želite smršavjeti Ako želite izgubiti koji kilogram, vaš doručak ključan je obrok u danu. Prehrana Tajne iz kuhinje kojima ćete obogatiti svoju prehranu Pripremite najzdravije i najukusnije obroke pomoću ovih 5 kulinarskih tajni.

Pridruži se zajednici Forum Facebook Youtube Instagram.