Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako skinuti kilograme nakon poroda

Kako skinuti kilograme nakon poroda

 • Kako vratiti liniju nakon poroda?
 • Dojenje vam pomaže da se riješite kalorija koje ste unijeli tijekom dana, a navodno sagorijeva čak do kalorija za vrijeme samo jednog dojenja. To znači da možete mršaviti dok sjedite i usput dojite svoju bebu. Izvrsno, zar ne? To ste vjerojatno već i znali - nema mršavljenja bez redovite tjelovježbe. Međutim, upravo je dizanje utega idealno za skidanje neželjenih kilograma nakupljenih tijekom trudnoće.

  Ono, naime, ubrzava vaš metabolizam i tako vašem tijelu omogućava da brže prerađuje hranu te izbacuje one tvari koje mu ne trebaju. Pripazite da ne pretjerate u dizanju utega, a preporučujemo vam da utege dižete samo uz nadzor fitness trenera ili neke druge osobe koja je ovlaštena za njihovo korištenje.

  Nakupljenih kilograma ne možete se riješiti ako pritom ne promijenite svoj način prehrane. Pokušajte smanjiti unos kalorija i masnoće, s tim da je vrlo važno da ih ne izbacite u potpunosti. Jedite češće, ali u manjim porcijama.

  Bilo bi preporučljivo da dnevno imate tri obilnija obroka te nekoliko manjih međuobroka. Manjak sna samo će vam odmoći u vašoj namjeri da skinete višak kilograma. Znamo da ste mlada majka i da vam je vrlo teško dobiti kvalitetan san, međutim pokušajte se odmarati koliko je god to moguće. Iscrpljenost i pospanost usporavaju metabolizam, zbog čega ćete dodatno dobivati suvišne kilograme, a ne rješavati se postojećih.

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil! Glavna sporedna uloga u intervjuu s Harryjem i Meghan bila je princeza Diana. Upravo je ona bila jedan od razloga zašto je princ s obitelji napustio ne samo palaču već i Veliku Britaniju! Spletom okolnosti ima razloga za strah jer je, kako tvrdi, sve išlo u tom smjeru da se povijest ponovi. Sve detalje donosi Exkluziv. Danijel Mihaljčić preminuo je u subotu ujutro od posljedica srčanog udara. Ova tužna vijest pogodila je njegovu obitelj i prijatelje, a od njega su se oprostili i na društvenim mrežama.

  Roditeljstvo Bebe Odgoj Trudnoća Trudnoća po tjednima. Da li sam trudna? Kada kod lekara? Šta je sterilitet?

  Utvrđivanje steriliteta.

  Kako vratiti liniju nakon poroda?

  Uzroci steriliteta. Lečenje steriliteta. Šta je VTO? Faze vantelesne oplodnje. Metode VTO. Psihološko savetovalište. Program VTO u Srbiji. Trudnoća po nedeljama. Testovi i analize. Vodič kroz prenatalne testove.

  Ultrazvučni pregledi. Blizanačka trudnoća. Spontani pobačaj. Hronične bolesti. Joga za trudnice. Koji strahovi muče trudnice? Koronavirus - vodič za trudnice. Bebac škole za trudnice. Besplatno za trudnice. Pratite svoju trudnoću od prvog dana. Pre porođaja. Posle porođaja. Sve o ishrani posle porođaja. Centar za negu kože. Pokreti bebe. Razvoj bebe po nedeljama.

  Lekarski pregledi i kontrole. Varenje i stomačni problemi. Ishrana beba - učimo da ručkamo. Hranjenje na flašicu. Jelovnik za bebe - recepti. Grčevi kod beba.