Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Folija za skidanje kilograma

Folija za skidanje kilograma

 • Skidanje sala sa stomaka i celulita folijom (RECEPTI) – Dijeta i fitnes
 • Da li je skidanje stomaka folijom istina ili mit?
 • Obuci toplu odeću i možeš da legneš uz neku omiljenu muziku, s tim da je obavezno da se pokriješ toplim prekrivačem kako bi folija sa medom mogla da deluje. Nakon sat vremena skini foliju i isperi kožu mlakom vodom. Naravno da želiš da tvoje  telo bude zategnuto i najlepše na plaži. Skidanje stomaka folijom ti najbolje može pomoći ukoliko ga koristiš sa đumbirom. Konzumiranjem đumbira ubrzaćeš metabolizam, a samim tim i da izgubiš višak sala sa stomaka.

  Skidanje sala sa stomaka i celulita folijom (RECEPTI) – Dijeta i fitnes

  Šta će ti biti potrebno za ovaj tretman skidanja stomaka folijom. Peškir umoči u što topliju vodu,  zatim umotaj stomak ili na deo tela na koji želiš da staviš oblogu od đumbira. Ostavi tako na telu par minuta kako bi se pore na telu raširile. Po potrebi ponovi ovaj korak još jednom. Izmešaj đumbir i losion za telo, zatim na stomak namaži deblji sloj ove mešavine, a onda ga umotaj nekoliko puta najlon folijom.

  Preko folije stavi elestični ili obični zavoj. Nemoj da stežeš previše, jer nije poenta da ne možeš da dišeš, da se osećaš prijatno i da ti bude komotno — kao da nemaš ništa na telu. Ostavi tako da deluje bar četiri sata, a ako ti ne predstavlja problem i celu noć. Možda je najbolje i da koristiš noću, obzirom da ti telo tada miruje i nemaš nikakve aktivnosti, koje te mogu remetiti. U početku možeš da osetiš blago peckanje.

  Foliju za mršavljenje možete napraviti i sami, a mnogo su jeftinije od kupovnih, kao i od folija za skidanje kilograma u kozmetčkom salonu. Ali ne brinite, domaća folija za skidanje stomaka je podjednako efektna kao i one koje se kupuju. U domaće folije za telo idu prirodni sastojci koji neguju kožu, izvlače sve toksine i zatežu kožu. Na primer, folija sa kokosovim uljem održava kožu hidriranom, negovanom, a ima i antimikrobska svojstva. U druge sastojke koji idu u folije za mršavljenje spadaju Epsom so, đumbir, kajenska paprika i prirodna folija za skidanje kilograma koja detoksikuju i zatežu kožu. Još jedna od prednosti korišćenja folija za mršavljenje je ta što možete sami tačno da ciljate određene delove tela. Na primer, možete napraviti foliju za stomak i umotati je tako da smanjite obim struka za koji centimetar. Ili, stavite plastičnu foliju oko butina ili zadnjice, za dodatno zatezanje kože.

  Naravno  rezultati će biti jedino vidljivi, samo ukoliko si uporna, pravilno se hraniš i redovno vežbaš. Ne očekuj posle prvog korišćenja da će se salo istopiti, pa nemoguće je. Nemoguće je da nešto što se gomila godinama, nestane za jednu noć.

  Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačavaš delovanje ove maske i izgubićeš još više centimetara u struku. Napomena: Imaj na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubiš najviše zavise od tvog metabolizmu, fizičke aktivnosti i ishrane. Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih i najboljih ulja na svetu koje ima velike koriste, i često se koristi kao tretman za skidanje viška kilograma.

  Sadrži jedinstvenu kombinaciju masnih kiselina, srednje lančanih triglicerida, koji imaju snažan uticaj na metabolizam. Brži rad metabolizma pomaže telu da sagori više kalorija u stanju mirovanja. Mnoga istraživanja su dokazala da redovno konzumiranje kokosovog ulja može znatno da pomogne mršavljenju, a posebno je efikasno kod  eliminisanja masnih naslaga u području stomaka. S obzirom na to da kokosovo ulje ubrzava metabolizam i smanjuje apetit, ono pomaže i da, kroz određeno vreme se istopi višak trbušnih masnoća.

  U kombinaciji sa folijom, tretman skidanja stomaka biće bolji, a rezultati još brži. Uglavnom se neće javiti nikakve nuspojave, ali obrati pažnju na sledeće stvari . Privremeni gubitak težine. Težina koju izgubiš može biti uglavnom težina vode, u tom slučaju će biti vrlo privremena. Najbolji način da zadržiš težinu za duži period  jeste pravilna ishrana i vežba. Možeš isprobati neku dijetu, kao što je dijeta protiv celulita pa ujedno ubiješ dve muve jednim udarcem. Dehidracija je opasna. Prekomerno znojenje, koje će se pojaviti u ovom procesu, može dovesti do dehidracije.

  Zato je vrlo važno da ostaneš dobro hidrirana. Prekomerno nepotrebno znojenje može uzrokovati ozbiljnje probleme, ako se ne hidriraš na vreme ili na odgovarajući način. Štetne stvari. Folija  može da sadrži hemijske i sintetičke stvari koje, kada se pritisnu na tvoju kožu i  telo, mogu dati štetne rezultate.

  Da li je skidanje stomaka folijom istina ili mit?

  Postoje čak i stvari koje uzrokuju rak ovo je takođe opšte upozorenje da bi trebalo da istražiš koju vrstu plastičnih obloga kupuješ, pogotovo ukoliko je koristiš za hranu. Kao što smo već  spomenuli, najbolji način da izgubiš težinu na zdrav način i da je zadržiš, što je možda još teži zadatak nego skinuti stomak, jeste pravilna ishrana i fitnes režim. Lako je probati. Ovako se koristi folija za mršavljenje, pa proverite i sami.

  Skidanje stomaka folijom je dosta popularno. I nije ništa neobično što je to tako,  jer ova metoda obećava da istopite višak sala na stomaku bukvalno ležeći.