Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Omatanje folijom za mrsavljenje

Omatanje folijom za mrsavljenje

 • Mršavljenje i skidanje stomaka folijom
 • Ravan stomak bez brojanja kalorija: ABS dijeta skida 6 kg za 2 nedelje! Nanela je tanak sloj losiona na stomak, obmotala ga providnom folijom, preko folije obmotala zavoj i legla da spava. Za samo jednu noć izgubila sam 2,5 centimetra na stomaku! Ona savetuje svima koji ne veruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večeri da urade isto što i ona, a Kolin garantuje da će biti prezadovoljni.

  Neprijatelj vitke linije broj 1: Džaba se trudite ako ponavljate ovu grešku! Tajna ove tehnike zapravo je gubitak nagomilane vode, a letnji period je idealan za primenu, jer dodatno utiče na znojenje i izbacivanje viška tečnosti. Naravno, uspeh ovakvog mršavljenja je kratkotrajan, jer se voda konstantno nadoknađuje, pa se preporučuje da ovaj metod kombinujete uz pravilnu ishranu i vežbanje, kako biste imali liniju o kakvoj ste oduvek sanjali.

  U četvrtak je imala 72, u subotu 67 kilograma: Kako je žena skinula 5 kg za samo 2 dana!

  Neverovatni rezultati Jednu noć prespavala sa folijom i zavojem na stomaku: Ujutro je sačekalo čudo! Pouzdano i ekonomično rješenje za zamatanje paleta.

  Iako je kompaktna veličina, dovoljno je svestran da obrađuje razne aplikacije. Octopus je tih u radu i lako se održava. Sa svojim kontrolnim touchscreen monitorom u boji, pruža neusporedivu fleksibilnost pri stvaranju optimalnog omatanja vaših proizvoda. Octopus B je potpuno automatski stroj za omatanje folijom, koji koristi najnoviju tehnologiju. Kolut folije za omatanje obješen je kod prstena i okreće se oko palete. Prsten se podiže i spušta prema programu omatanja.

  Osim toga, ne postoje centrifugalne sile koje uzrokuju naprezanje na robi ili na stroju. Kako se prsten može točno postaviti u vertikalnom položaju, omatanje se može započeti i završiti na bilo kojoj potrebnoj visini. Octopus se spušta na 5 cm od poda ili vrha transportera kako bi se osiguralo da je gotovi paket čvrst i siguran. Zbog fleksibilne konstrukcije okvira, Octopus je pogodan za različite visine paleta i transportere. Ovaj prilagodljiv okvir zajedno s dostupnom dodatnom opremom, uključujući sustave za rukovanje paletama, čini svaki Octopus učinkovitim strojem koji može zadovoljiti sve zahtjeve kupaca. Serija Octopus S s teškim učvršćivanjem pogodan je za proizvode s velikim promjerom dijagonale do 2, mm i za proizvode do 4, mm visine.

  Stabilnost čeličnog okvira stroja omogućava da veliki i visoki proizvodi budu sigurno omotani pri velikim brzinama bez gubitka učinkovitosti ili stabilnosti omatanja. Jednostavno se može integrirati u postojeće ili nove transportne linije. Octopus Twin je vrlo brza omotačica za specijalne primjene pomoću duplog odmatanje stretch folije na dvije ruke.

  Obratite nam se za detaljne informacije. CoilMasterov sustav aksijalnog omotača u potpunosti obuhvaća omatanje traka i žičanih proizvoda, osiguravajući zaštitu od onečišćenja, vlage i oštećenja površine. CoilMaster sustav pakiranja predstavlja veliki napredak u pakiranju čeličnih i aluminijskih proizvoda primjenom tehnologije mikročipova i inovativnog inženjeringa.

  Naša je misija zadržati i proširiti razumijevanje naših kupaca i njihovih zahtjeva pomoću ovog znanja za primjenu novih tehnologija koje stvaraju vrijednost.

  Mršavljenje i skidanje stomaka folijom

  Omatanje Stretch folijom.