Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Mirka vasiljevic smrsala

Mirka vasiljevic smrsala

Ako beba spava dva-tri sata, koristite maksimalno to vreme za sebe. Moj savet im je da dijete ne budu radikalne jer ćete se prosto osećati loše, a potrebni ste svojoj bebi. Ne treba da žele da se efekat vidi posle dva dana. Prvo, zato što to nije zdravo. Drugo stvar što je to negde i nemoguće", kazala je glumica. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu. Mirka Vasiljević otkrila svoje trikove: Posle svakog porođaja skidala po 5 kg Dijeta Super žena nedelja, 7.

Možda vas zanima. Pazite na unos dodatog šećera: Prazne kalorije bez hranljivih sastojaka. Zdravi i vitki: Ključna pravila uravnotežene ishrane. Izazovite sami sebe! Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak smeh ". Glumica nam je rekla i da obožava da jede razne "travke" pa i Vujadina tera da sledi njen primer iako on nije ljubitelj takve hrane.

Upravo to treba da svima nama bude i neki podstrek", naglasila je. Kao i svako od nas, i glumica se ponekad opusti kada je reč o ishrani. Mislim da je to više do stanja vaše odluke, vaše psihe", dodala je. Ipak, neki smatraju da je glumica previše smršala, a posebno joj nije išlo u korist izdanje u kojem se letos pojavila. Ovih dana glumicu sve više viđamo na raznim događajima, i izgleda nikad lepše! Međutim, kada budete videli njenu sliku iz kluba, neće vam baš biti najjasnije šta joj se to dogodilo. U kožnim pantalonama i jakni, sa dugačkom sivom bluzom, glumica nije delovala uopšte atraktivno.

Potpuno se pokrila a nikome nije bilo jasno zašto je to sebi uradila. Ako nam ne verujete da je zaista bilo dato, pogledajte i sami sliku! Nastavak na S media Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo Prihvatam Odbijam. Smršala pa se iskvarcovala a sad: Šta je to Mirka Vasiljević uradila sa sobom?