Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Trcanje na traci za mrsavljenje

Trcanje na traci za mrsavljenje

 • Trčanje za mršavljenje i ravan stomak
 • A kad ste već u teretani nemojte otići kući odmah nakon trčanja, već iskoristite ovih mjesec dana da napravite vježbe snage koje mi trkači često zanemarujemo tokom godine. O toj temi više u slijedećem tekstu. Ovo je baš koristan članak. Trebate se prijaviti za objavu komentara. Zna sve o trčanju! Goran Murić. Preporuka za čitanje Kako su to radili najbolji? Podjeli na.

  Tagovi traka za trčanje. Kalendar utrka. Popis svih utrka. Prati nas. Prijavite se za odgovor. O portalu Impressum Oglašavanje Newsletter. Pošalji na adresu e-pošte Vaše ime Vaša adresa e-pošte Odustani Objava nije poslana - provjerite vašu adresu e-pošte!

  Provjera e-pošte nije uspjela, molimo vas da pokušate ponovo. Žao nam je, vaš blog ne može dijeliti članke pomoću e-pošte.. Brtonigla Adventure Trek. Zato je na primer, grčki jogurt odličan izvor zdravlja i vitke linije. Dakle, sačuvaćete oko 41 kaloriju svaki put kada pojedete 50 grama proteina umesto isto toliko ugljenih hidrata. Neverovatno efikasno — Skidanje stomaka folijom Vežbajte kardiovaskularne vežbe: u dobar kardio režim spada hodanje, vožnja bicikla i trčanje, ukoliko želite da skinete salo sa stomaka.

  Intervalni treninzi su odlična kombinacija intenzivnih i lakših kardio vežbi. Uz kardiovaskularne vežbe, neophodan je i trening sa opterećenjem, kako se salo na stomaku ne bi ponovo stvaralo. Trčanje na traci za skidanje stomaka: starije osobe i svi oni koji ne mogu da trče, mogu da iskoriste ove mašine u teretani kako bi skinuli salo sa stomaka. Eliptična mašina ima puno programa koji pružaju dobar trening. Osoba od 65 kilograma sagori oko kalorija posle pola sata treniranja na eliptiku. Trbušnjaci: lezite na leđa i postavite ruke na vrat. Savijte noge u kolenima i spustite stopala.

  Počnite vežbu odizanjem trupa i lopatica na gore, i savijanjem grudnog koša prema stomaku. Zadržite se u ovom položaju par trenutaka, pa se vratite u početni položaj i ponovite. Čučnjevi: čučnjevi su odlična vežba za kvadricepse, ali ako se rade pravilno, mogu biti odlični i za mišiće stomaka. Početni položaj treba da bude kao za običan čučanj, ali umesto stavljanja šipke na leđa, postavite je na prednji deo ramena, i podvucite ruke ispod nje. Ruke treba da vam budu paralelne sa podom dok izvodite čučanj.

  Trčanje za mršavljenje i ravan stomak

  Kada se spustite u čučanj, odgurnite se gore — osetićete da vam se mišići trupa zatežu tokom ove vežbe. You might also like Kim za stomak i mršavljenje. Med i cimet kao lek i za mršavljenje. Aronija kao lek, upotreba za dijabetes, krvnu sliku, mršavljenje…. Urme za mršavljenje i zdravlje za dijabetičare, bebe, u trudnoći…. Sok od paradajza recept za zdravlje mršavljenje kao lek. Interesting links Here are some interesting links for you! Enjoy your stay .

  December 29, - pm Trava iva lekovitost — čaj od ive March 17, - am Biljni čajevi za mršavljenje koji efikasno tope kilograme March 10, - am Efikasni čajevi protiv gastritisa, čira i želudačne kiseline March 9, - pm.

  Ako imate zdravstvene probleme obratite se svom lekaru. Iako je možda način ubijanja dosade, gledanje omiljene serije tijekom trčanja nije preporučljivo jer vas može spriječiti od toga da, na primjer, vidite da vam se tenisica odvezala.