Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Pojas za mrsavljenje kod kineza

Pojas za mrsavljenje kod kineza

Efektivan trening za celo telo Dužina mm; debljina 4,5 mm Širina trake 19 mm     Korišćenje Crossfit elasičnih traka povećava efikasnost vežbanja bez obzira na vrstu treninga. Mogu se koristiti kao dodatni rekvizit u pilatesu, jogi, kettlebelle treningu, crossfit ili power lifting treningu. Trake se mogu istegnuti do 2. Koristite jednu ili kombinaciju više traka kako bi dobili željeni otpor. Fitnes trake su savršeni alat u povećanju otpora vežbama sa ketlbelima, mrtvog dizanja, benč presa ili kao samostalni trening kroz široku paletu različitih vežbi vučenja i potisaka.

Elasticna guma pruža otpor u oba smera sto znači da su mišići opterećeni iz više uglova i primorani da odžavaju balans tela i kontrolu pokreta u otežanim uslovima. To pojačava intenzitet i prisiljava mišiće da rade jače i efikasnije. Kada kontrahujemo mišiće oni postaju jači i snažniji. Crossfit trake deluju na suprotan način, napetost raste što se više rastežu, te na taj način pružaju kontinuitet i najprirodniji otpor našim mišićima. Vežbe sa ovim trakama najčešće su usmerene na funkcionalne pokrete, pa na taj način dodajemo opterećenje u uobičajene pokrete tela.

Isto tako možemo da ih koristimo za smanjenje opterećenja npr. Pakovanje 19 mm. LimundoGrad d. Vladimira Popovića 6, Novi Beograd, Srbija, 78 LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija. Pomoć   Registracija   Ulaz.

Magneti mogu poboljšati protok krvi cirkulaciju kože i okolnih dijelova. Također poboljšava probavu, ubrzavajući rad želučanih tekućina što povećava učinkovitost.

Smanjuje težinu. Pojačava metabolizam. Poboljšava cirkulaciju krvi. Tonizira umorne mišiće. Pomaže kod jakih bolova i ukočenost. Oslobađa od napetosti i vraća elastičnost mišića.

Nač in uporabe pojasa za mršavljenje . Vežite pojas oko željenog dijela tijela i lagano ga zategniti ne prejako. Kineska tradicionalna medicina . Bezbolna akupunktura . Čišćenje organizma  . Predavanja i radionice. Dohrana . Ukoliko želite da unapredite rezultate vežbanja, oblikujete telo i dođete do savršene linije, ovaj pojas za mršavljenje će Vam pomoći da se oslobodite viška kilograma.

Ispod odeće je gotovo potpuno nevidljiv, a za nošenje izuzetno prijatan. Nema kopči, dugmića, rajsferšlusa niti bilo čega što može da vam smeta i žulja vas. Za maksimalne rezultate prepručuje se svakodnevno nošenje, jer ćete tako najbolje istopiti svaki suvišan kilogram. Ovaj pojas namenjen je svima onima koji žele da suze struk, oslobode se viška kilograma i dobiju lepo oblikovanu figuru i do 4x brže. Tokom vežbanja ćete osetiti maksimalnu udobnost, a možete ga nositi i tokom svih dnevnih aktivnosti jer se ne vidi ispod odeće.

Jednako je pogodan kako za žene, tako i za muškarce. Održavanje je vrlo lako: perite ga ručno ili u mašini na 30 stepeni.