Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Renata sopek vjezbe za mrsavljenje

Renata sopek vjezbe za mrsavljenje

 • Renata Sopek pokrenula do sada neviđeni web portal UltraFit by Renata !
 • Vježbe za mršavljenje koje možete raditi kod kuće
 • Bit će tu velik broj vježbi za sve mišićne skupine funkcionalni treninzi, plesni treninzi, zagrijavanja, istezanja, gosti treneri…. No, to je samo djelić Renatinog web portala jer uz kvalitetan trening, ruku pod ruku ide i zdrava prehrana.

  Renata Sopek pokrenula do sada neviđeni web portal UltraFit by Renata !

  Okupivši vrhunski tim stručnjaka nutricionista, Renata je snimila i 20 video recepata prilagođenih određenom tipu treninga, a kuhala je sama! Uz slasne, ali zdrave video recepte, na web portalu, posjetitelji će moći pronaći i 30 recepata u pisanom obliku. Uz to što će svi moći pratiti svoj napredak u postizanju idealne težine i otkriti svoj idealan trening, da je Renata mislila na sve, dokazuje i dio web portala na kojem će posjetitelji moći postaviti pitanja i tražiti savjete kozmetičara. Novost je sudjelovanje magistra kineziologije Fedora Kulušića, koji je moj dugogodišnji suradnik na svim projektima vezanim za tjelovježbu, pa tako i na ovom projektu.

  Tjedni besplatni savjeti stručnjaka, njihovi odgovori na pitanja o prehrani i prilagodbi iste određenom tipu treninga te kako odabrati idealan trening i ostali savjeti vezani uz zdravlje — sve to očekuje posjetitelje 'UltraFit by Renata' web portala - www. Glavna sporedna uloga u intervjuu s Harryjem i Meghan bila je princeza Diana. Dodatne informacije o skidanju sala s trbuha možete saznati ovdje. Kako pravilno izvesti vježbe za ravan trbuh možete saznati u ovim člancima. Kao i kod vježbi kod kuće, u teretani su za mršavljenje bitne kardio vježbe i vježbe za snagu. Za zagrijavanje možete 5 minuta lagano vježbati na eliptičnoj spravi.

  S vremenom povećajte težinu i nastavite vježbati još 20 minuta. Kada završite, vježbajte na laganoj jačini još 5 minuta.

  Vježbe za mršavljenje koje možete raditi kod kuće

  Traka za trčanje, pokretne stepenice i sprava za veslanje su također dobre sprave za mršavljenje u teretani. Vježbe za snagu su također bitne jer potiču rad metabolizma. U teretani možete raditi vježbe kao što su čučnjevi s utezima, potisak za prsa s bučicama ili šipkom i zgib sa širokim hvatom. Neka svaki set vježbi ima 8 ponavljanja.

  Ako vam je neka vježba previše teška, uzmite laganiji uteg. Tabata trening program je odličan način za smršaviti kod kuće, ali nije pogodan za početnike. Tabata trening za žene koje žele smršaviti pogodan je jer intenzivnim vježbama učinkovito sagorijeva kalorije. Više o tabata treningu i primjeru vježbi saznajte ovdje. Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu. Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

  Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj. Stručno odobrava Dario Vrbanac, bacc. Rekorderka u najvećem broju skinutih kilograma, ima zabilježen najbolji rezultat koji duguje predanom radu u grupi, tijekom treninga predvođenim voditeljima tima Renate Sopek te primjenom programa prehrane nutricionista Nenada Bratkovića.

  Na samom početku programa polaznice su se upoznale sa stručnim timom Renate Sopek, a nakon upoznavanja, provedeno je prvo mjerenje, tj. Odmah nakon krenulo je zanimljivo predavanje magistra nutricionizma Nenada Bratkovića o osnovama pravilne prehrane, prehrane tijekom mršavljenja te upoznavanje sa smjernicama ovog programa.

  Primjerice, mnoge polaznice počinju dan kavom s mlijekom, što ne samo da uzrokuje tremor i daje organizmu obrok koji obiluje praznim kalorijama, već i dugoročno može imati vrlo štetne posljedice za želudac", kaže nutricionist Bratković.

  Namirnice koje su odabrane za glavni centralni dnevni obrok — ručak, odabrane su prema kriterijima raznovrsnosti, dostupnosti, ali prije svega visoke hranjivosti i jednostavnosti pripreme. Program prehrane tako omogućava korisnicama sitost, hranjivost, brzinu i jednostavnost pripreme, a u kombinaciji s vježbanjem i dodacima prehrani, postižu se optimalni rezultati — gubitak viška kilograma i ubrzanje metabolizma. Prilikom drugog mjerenja pokazatelji napretka grupe su svakako bili vidljivi, to se ponajprije odnosi na smanjenje tjelesne težine, opsega, potkožnog masnog tkiva, povećanje mišićne mase te ostalih pokazatelja.

  Što se tiče funkcionalnih i motoričkih sposobnosti kako individualno tako i kao kolektiv, cure su također napravile vidljive pomake. To se ponajprije odnosi na sami ekstenzitet odnosno trajanje pojedinih segmenata treninga kao što su.