Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Sta znaci gojazan

Sta znaci gojazan

Planete koje se kreću retrogradno će ovog meseca nepovoljno uticati na vaše napredovanje u karijeri. Ovan Danas vas očekuje upravo buran poslovan dan. Imate mnoštvo obaveza i stvari koje treba da privedete kraju, pa ćete se svu svoju energiju uložiti. Ako ste u podznaku Ovan, tada je za vas seks veoma bitna stvar u životu.

Volite direktan seks i veoma ste strastveni. Vaša impulsivnost koja. Politika privatnosti Uslovi korišćenja. Normalna uhranjenost bi bila kada je BMI 18,,9. Prekomerna telesna masa bi bila kada je BMI 25,,9. Gojaznost kada je BMI 30 i iznad Zato treba sa oprezom tumačiti BMI, i dopuniti sliku drugim podacima.

Drugi najvažniji način je računanje količnika obima struka i obima kuka. Gojaznost je ako je taj količnik veći od 0,85 za žene i veći od 0,90 za muškarce. Predhodni post. Sledeći post. Ostavite komentar Vaše ime. Vaš email. Vaša poruka. Vaš vodič ka zdravim navikama. Zatvorite Prijava korisnika.

Zaboravili ste lozinku? Živeli ste od danas do sutra što će se pokazati kao pogrešna odluka jer u teškim trenucima nećete imati ušteđevinu već ćete morati da se dovijate na razne načine. Drugo značenje je da biste trebali da pripazite na zdravlje. Može se desiti da vi imate strah da se ne ugojite, ali u svakom slučaju biste trebali da se obratite stručnjaku koji će vas posavetovati kako da se hranite i kojim fizičkim aktivnostima da se bavite. Sanjati da je neko drugi gojazan u snu Sanjati da je neko drugi gojazan implicira da ste zabrinuti za voljenu osobu.

Iako ste milion puta sebi rekli da se nećete opterećivati, nikako ne uspevate da se opustite i da prestanete da se nervirate oko tuđih problema koje ni oni sami ne žele da reše. Moguće je da ste mnogo puta pokušavali da smršate, ali vam to nije polazilo za rukom. Međutim, ovog puta će stvari teći drugačije. Imaćete dovoljno energije, volje i motiva da izgubite kilograme i održavate idealnu težinu.

Možda ste čuli da ima neke simptome koje ste povezali sa prekomernom težinom. Sanjati da se lečite od gojaznosti Ako se u snu lečite od gojaznosti to znači da preuveličavate svoje probleme. Možda se prvi put susrećete sa nekom stresnom situacijom i ne znate kako da reagujete. Previše analizirate svaki svoj ili tuđi korak, a time samo dodatno komplikujete stvari. Opustite se i ovog puta poslušajte svoje srce, sigurno se nećete pokajati. Sanjati da se drugi leče od gojaznosti San u kome vidite kako se osoba koju poznajete leči od gojaznosti je poruka da pazite šta pričate.