Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Piti puno vode za mrsavljenje

Piti puno vode za mrsavljenje

 • Republika / TABELA POKAZUJE: Koliko piti vode dnevno za lakše mršavljenje?
 • Svaka dijeta i način mršavljenja podrazumijeva i ispijanje dovoljnih količina vode, a prema općoj računici, preporučeni dnevni unos vode su dvije litre, odnosno osam čaša vode. No želite li uvelike povećati svoje šanse za mršavljenje i uspjeh dijete te iz vode izvući maksimum, u obzir morate uzeti svoju tjelesnu težinu, odnosno kilograme i prema toj brojci odrediti koliko točno vode morate popiti.

  Uspješnost dijete povećava se s unosom dovoljne količine vode, a koliko vode točno morate popiti, određuje vaša kilaža. Evo koliko vode dnevno vaše tijelo treba da biste smršavjeli s obzirom na vašu tjelesnu težinu. Koliko vode točno morate popiti određuje vaša kilaža. Što se dogodi u tijelu ako popijete samo jednu čašu vode dnevno? Napitak od 3 sastojka koji ubrzava mršavljenje. Jednostavni trik s vodom koji povećava potrošnju kalorija. Savjeti kako da tijekom dana unesete dovoljnu količinu vode i tako zadovoljite važno pravilo svake dijete .

  Prije svakog obroka popijte dvije čaše vode od 2,5 decilitra. Nedovoljna količina tečnosti u telu može da izazove i grčeve u mišićima.

  Iscrpljenost i pad energije često su uslovljeni manjkom vode. Čak i ako se ne bavite previše napornim aktivnostima — fizičkim i mentalnim — vaš organizam troši do dve litre vode samo za osiguranje normalnog rada unutrašnjih organa. A tu vodu treba obezbediti kroz neki od dostpunih izvora: čista voda koja se unosi zaboravite gazirana pića, industijske sokove i druge šarene laže, kao i tečnost iz namirnica bogatih vodom — povrća i sokovi. Posledično, usporen rad svih organa dovodi do usporavanja metabolizma i pojave zdravstvenih problema i prekomerne težine.

  Zato, vodena dijeta dijeta sa vodom može da bude elegantno rešenje!

  Republika / TABELA POKAZUJE: Koliko piti vode dnevno za lakše mršavljenje?

  Vodena dijeta dijeta sa vodom je veoma skromna što se ograničenja namirnica tiče. Pored gore spomenutih principa ne postoje ograničenja. To znači: Jedete svoje omiljene poslastice, a ipak, pridržavajući se ovih principa, težina se topi. Ali, ako želite da se oslobodite kilograma što je pre moguće, onda je tu ubrzani režim.

  Omogućava prosečan gubitak 5 kilograma za prvih sedam dana dijete a zatim prosečno 2 kg svake sedmice. Naravno, sve zavisi od početnog viška težine. Preporuke za ubrzan režim: Jelovnik bazirajte na mleku i mlečnim proizvodima niske masnoće. Njihova upotreba je veoma važno, jer veće količine vode ispiraju ne samo štetne materije, već i korisne kao što je npr.

  Takođe, prvenstvo u ishrani dajte ribi, morskim plodovima, posnom mladom mesu, povrću, voću, kao i manjoj količini žitarica. Sve ovo će zasititi telo sa pravim nutritivima i neće biti prepreka za smanjenje težine. Izbacite slatkiše i grickalice kao i industrijski pripremljenu hranu. Upotreba vode u velikim količinama može biti kontraindikovana za ljude koji imaju bolesti bubrega, ili urogenitalnog sistema. U tom slučaju, morate da budete sigurni da je ova dijeta za vas i da se konsultuje sa svojim lekarom pre nego što krenete na dijetu. U principu, preporuka je da se popije 40 ml vode po kilogramu telesne mase, bez obzira na to da li želite da smršate ili ne.