Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Neera dijeta za mrsavljenje i detoksikacija

Neera dijeta za mrsavljenje i detoksikacija

 • Napitak za potpunu detoksikaciju organizma i mrsavljenje
 • Dolazi do gubitka mišićne mase koja se iscrpljuje gladovanjem, kao i do gubitka minerala iz tkiva. Naprežete pankreas i stvarate preduslov za šećernu bolest — limun je poznat po tome da izaziva dodatno lučenje pankreasa. To je objašnjenje za Herba fast, Herba life i slične agresivne diuretične metode mršavljenja, koje naprežu bubrege da što više vode izbaci iz tela.

  To je ona čuvena krilatica: Mršavite zdravo! Kakva prevara, jel da. Čim počnete da se hranite normalno, u par dana se ta brzo izgubljena voda brzo i vrati u telo. Neera dijeta može da bude dobra za nekoga ali ne i za sve. Princip na kome Nera dijeta deluje ograničava neke ljude d aje primenjuju, jer može ugroziti njihovo zdravlje. Da li je Nera dijeta preporučljiva. Za one koji su zdravi i u dobroj kondiciji, koji imaju jaku zubnu gledj, koji nemaju srčanih, bubrežnih i problema sa pankreasom, ako im treba da stvarno smršaju par kilograma. I to samo jednom u toku godine treba sprovoditi, po mogućstvu na početku leta.

  Za sve ove druge koji imaju navedene zdravstvene probleme i koje Nera dijeta može da ozledi.

  Da li je bilo bolje da ste za te pare kupili nove čizme je sledeće logično pitanje? Koliko god egzotike bilo u nazivu, javorov sirup je glavni sastojak. Veći deo šećera u javorovom sirupu je sukroza. Jedan molekul glukoze na jedan molekul fruktoze, od čega se sastoji beli šećer, je stvar lišena svake egzotike.

  Posebno nije za anemične i slabe osobe i osobe koje imaju manjak nekih minerala u telu. Za sve one koji su tu negde na granici. Kao zaključak priče stoji tvrdnja da je Nera dijeta ekstremna metoda mršavljenja.

  Napitak za potpunu detoksikaciju organizma i mrsavljenje

  Uostalom, kao i većina dijeta koje obećavaju brz rezultat. I kod kojih je zato jo jo efekat vraćanja težine izraženiji. Uvek je bolje usvojiti zdrave prehrambene i životne navike, jesti manje, kretati se više i pustiti da vreme i priroda učine svoje.

  Strani izvori o Nera detox dijeti. Ja ga ne bih izdržala i ono što radim je da sam nabavila javorov sirup i palmin šećer mnogo jeftinija varijanta, kao što i autor kaže i mijenjam napitkom pola limuna na pola litre vode, malo javorovog sirupa, malo palminog šećera i malo ljute papričice, jer kajenski papar ne mogu da nabavim; ako je limun veći — 7 dcl vode obavezno večeru i jedan obrok u toku dana. Ne želim se odreći doručka, jer sam se jedva navikla na njega, a i poremetilo bi mi rad crijeva, pa ujutro pijem prvo čašu mlake vode, malo kasnije popijem bijelu kafu ječmenica, Divka, tako neka varijanta i nešto malo prezalogajim, voćno ili smoothie i sl.

  Nakon što odem u WC, pijem samo napitak do predveče recimo I odgovara mi. Uz to pomalo vježbam vrlo lagano, zdrav. Vježbam popodne, na prazan stomak, pa pauza za tuš i nakon toga pojedem taj jedan pravi obrok. Evo već sedam dana tako i dobro se osjećam i mislim da bi to bila neka manje ekstremna i OK varijanta za one koji strahuju od jojo-efekta, kao ja, koji ne žele radikalno maltretirati organizam i riskirati želučane ili neke druge probleme i ne žele gubiti mišiće, nego salo, a ujedno se čistiti od toksina koje to salo kada se topi otpušta. Nadam se da nekog može inspirisati da modifikuje tako da izdrži duže i jednostavno prilagodi potrebama svojeg organizma, da ga disciplinuje a opet ne šokira.

  Opet ne bih duže od 40 dana ni na ovaj način. Kasnije će mi biti lakše zdravo se uobročiti i naviknuti na to da mi posljednji obrok bude prije Za đumbir, jedan dobar ajur doktor mi je rekao da se nikad, ali nikad ne uzima sirov, samo termički obrađen dakle, ako je sušen — kao začin, ali opet termički obrađen.

  Hvala na doprinosu temi. Svakako da se osnovni koncept može nadogradjivati raznim varijantama, u skladu sa ličnim potrebama . Zamolila bih gospodina Zlatka da napise tacan recept dijete posto sam do sadaprocitala bar 5 razlicitih,unapredh vala. Recept je jednostavan, napravite 2 do 3 litra Nera soka i pijete to u toku dana, onoliko dana koliko se dogovorite sa sobom.