Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

G132 za mrsavljenje

G132 za mrsavljenje

 • Mršavljenje
 • Reč je o prirodnom proizvodu na bazi cveta šafrana, čudesnoj biljci koji je do tada zaista retko bila u upotrebi na našem podneblju.

  Šafran nazivaju crvenim blagom zbog njegove cene, a smatra se da pomaže kod više od 90 bolesti! Veoma je poznat kao prirodni antidepresiv, i upravno zbog toga je našao svoje mesto u preparatu Saffranex. Naime, u današnje vreme mnogi uzroci gojaznosti povezani su upravo sa stresom gojaznost nervoznog stomaka, emocionalno prejedanje, menadžerska bolest.

  Analizu Saffranexa sa medicinskog aspekta, još pre godinu dana dao je prim. Ilić: "Ključno kod suplemenata je što svi oni koji ih koriste prvo treba da ih provere. Saffranex je proizvod koji je upisan u bazu podataka dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije, i kao takav siguran je za konzumiranje. Ovaj preparat usmeren je ka rešavanju dva velika problema u našoj populaciji — gojaznost i stres.

  Kada je reč o otklanjanju neželjenih masnih naslaga na telu, kao primarnom efektu ovog suplementa, konzumenti mogu očekivati naročite efekte u predelu stomaka i butina". Saffranex je naročito efikasan za skidanje masnih naslaga sa stomaka i butina i to je potvrđeno putem tri kliničke studije. Naime, pored cveta šafrana, Saffranex sadrži i Sinetrol®Xpur koji se proizvodi u Francuskoj i predstavlja prirodnu kombinaciju polifenola flavonoida ekstrahovanih iz citrusa - grejpfruta, crvene narandže i slatke narandže i prirodnog kofeina iz ekstrakta semena guarane.

  Upozorenje: Ne preporučuje se djeci mlađoj od 7 godina, trudnicama i dojiljama. Prije uzimanja dodataka prehrani istovremeno s redovnom terapijom, potrebno je posavjetovati se s farmaceutom.

  Brand Ostali. Broj kapsula 30 kapsula 60 kapsula. Dodaj u košaricu. Obavijesti me o sniženju cijene za ovaj proizvod.

  Mršavljenje

  Privatnost podataka Pročitaj uvjete poslovanja i privatnosti. Dodajte još ,00 kn za besplatnu poštarinu.