Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Capsiplex kapsule za mrsavljenje

Capsiplex kapsule za mrsavljenje

Osim kapsikuma Capsiplex još sadržava pomoćne tvari koje su također dobro poznati visokovrijedni sastojci. To su niacin pomaže u regulaciji kolesterola, kofein povećava razinu energije, budnost i koncentraciju i piperin pomaže tijelu da apsorbira što više hranjivih tvari.

Efikasnost Capsiplexa je inače potkrijepljena kliničkim ispitivanjima. Ispitivanje je vršeno na dvije grupe dobrovoljaca od kojih je jedna uzimala Capsiplex, a druga placebo. Pa je tako dokazano da kod grupe koja je uzimala Capsiplex organizam izgubi izgori i 12 puta više kalorija u odnosu na grupu koja je uzimala placebo. Za Capsiplex se može bez sumnje reći kako su jedne od najpopularnijih tableta za mršavljenje na svijetu, i to, unatoč tomu što su neki korisnici prijavili neugodne nuspojave kao što je žgaravica, lupanje srca, nesanica ivrtoglavica.

Capsiplex je veoma jednostavan za uzimanje. Samo jedna tableta na dan. Za najbolje rezultate uzimat ćemo ga minuta prije vježbanja, jednu kapsulu uz čašu vode. Ukoliko ne vježbamo ili taj dan imamo odmor uzimamo jednu kapsulu prije doručka. Capsiplex je moguće kupiti u većini ljekarni i trgovina zdravom hranom, ali i iz bilo kojeg mjesta na svijetu putem Internet naručivanja. Postoji mnogo mjesta na internetu koje prodaju Proactol kao što je Amazon, Ebay itd, međutim najpovoljniji način je naručivanje direktno od proizvođača jer jedino na taj način možete ostvariti popust na više pakiranja i iskoristiti promotivne kodove za dodatni popust.

Cijene Cijene su u funtama. Capsiplex sadrži kofein, ekstrakt ploda paprike, crnog papra, L-arginin i niacin. Ti sastojci ubrzavaju metabolizam, podižu energiju  te pripomažu  sagorijevanju masti i ugljikohidrata. Samo jedna kapsula Capsiplexa dnevno može potaknuti organizam da počne trošiti više kalorija — jednako kao 25 minuta trčanja, 40 minuta bicikliranja ili 80 minuta hodanja. Takav učinak mršavljenja temeljen je isključivo na prirodnim sastojcima, a najvažniji su  capsaicin i ekstrakt ljute papričice,  dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Sastojci Capsiplexa dodatno pojačavaju proces termogeneze i smanjuju apetit, što utječe na smanjenje tjelesne težine. U kombinaciji s vježbanjem, Capsiplex postaje još djelotvorniji — tijelo troši 12 puta više kalorija. Capsiplex također sadrži prirodnu formulu koja osigurava pravu količine capsaicina, bez nadraživanja probavnog trakta. Kliničke studije koje su se koncentrirale na istraživanje potrošnje tjelesne energije pokazale su da tijelo nakon konzumacije Capsiplexa troši. Zbrojimo li pojedinačne učinke, ukupno postižemo kalorija potrošenih prije, za vrijeme i nakon fizičke aktivnosti nego na potrošnju uz uzimanje placeba.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi 1 kapsula : mg, kofein mg, ekstrakt ploda paprike Capsicum annuum L. Sastojci : brašno smeđe riže, kofein, ekstrakt ploda paprike Capsicum annuum, želatinozna kapsula, L-arginin, niacin, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla, ekstrakt crnog papra Piper nigrum.

Način primjene:  uzeti 1 kapsulu s čašom vode, minuta prije početka vježbanja. One dane kada ne vježbate 1 kapsulu popiti prije doručka s čašom vode. Ne uzimati prije spavanja. Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Upozorenje: Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Vaše mišljenje o proizvodu.