Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kapsula za mrsavljenje i oblikovanje tijela iskustva

Kapsula za mrsavljenje i oblikovanje tijela iskustva

 • Njega tijela
 • Sci-Muscle Lipofenom je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT Hyper Metabolic tehnologiju, koja može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu. Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthin, sinefrin, guarana, ekstrakt zelenog čaja, rodiola rosea i guggulsteron! Kada je svjetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni dio mnogih fatburnera u to vrijeme napravljena je zamjena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo djeluje kao efedrin.

  Djelovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina u sinergiji sa sinefrinom koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, djeluju na istom principu i daju isti efekt kao efedrin.

  Njega tijela

  Uzimanje ovog proizvoda ograničeno je vremenski. Najduže vrijeme korištenja u kontinuitetu je maksimalnih 10 tjedana nakon čega slijede obavezna dva tjedna pauze.

  Nikada ne uzimajte veću količinu od 3 pojedinačna servinga u 24h. Ne uzimajte ovaj proizvod u periodu nakon pet sati popodne. Proizvod nije namijenjen osobama ispod 18 godina života.

  Zabranjeno trudnicama i dojiljama. Upozorenje : Visoka koncentracija kofeina! Ne konzumirati više od četiri tablete na dan! Vaše mišljenje o proizvodu. Spremi moje ime, e-poštu i web-stranicu u ovom internet pregledniku za sljedeći put kada budem komentirao.

  Marko Hegedić — Kreni Zdravo — Poštovani Marko, puno hvala na povratnoj informaciji. Izaziva reakcije u živčanom sustavu, hormonalne promjene, bolesti štitne žlijezde i promjene u težini. Osim toga, stres je povezan i s usporenom probavom, pa čak i bolestima probavnog sustava, poput funkcionalnih gastrointestinalnih poremećaja, upalne bolesti crijeva itd. Kad su visoke razine stresa kronične, povećava se i razina kortizola — kortizol signalizira tijelu da jede više, kako bi imalo dovoljno rezervi za obranu organizma od stresa. Istraživanja također pokazuju da kroničan stres pridonosi navedenim zdravstvenim izazovima, a osim toga, pridonosi i debljanju na području trbuha.

  Osim stresa koji vrlo često uzrokuje pretilost, debljina može biti uvjetovana genetskim nasljeđem, također može biti odraz utjecaja okoline ili najčešće odnosa pojedinca prema prehrani i svojem tijelu. Osim pravilnog disanja, meditacije i smijeha koji je zasigurno najbolji lijek protiv stresa, svakako se treba okrenuti zdravom životnom stilu uz pravilnu prehranu i brigu o tijelu aktivnim vježbanjem. Odavno je poznato da uspješnost prevencije debljine te mršavljenje ovise jedino o učestaloj tjelesnoj aktivnosti i trajnim promjenama prehrambenih navika što je vrlo važno prepustiti rukama stručnjaka.

  U našem salonu uz aparaturno mršavljenje dostupni su vam i drugi aktivni načini mršavljenja i oblikovanja tijela u najnovijim termo infracrvenim kapsulama zagrijanim na 37 stupnjeva. U kombinaciji s infracrvenom spa saunom s ozonom na zdrav i prirodan način postižu se željeni rezultati te vitka linija. Našim stručnim savjetima od strane nutricionistkinje te individualnim planom prehrane prilagođenim svakoj klijentici postižu se i zasigurno najbolji rezultati u mršavljenju ali što je i najvažnije dugotrajno se zadržava jednom stečena vitka linija.