Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Mladi sir za mrsavljenje

Mladi sir za mrsavljenje

 • Sir u ishrani
 • Za one koji bi ovu dijetu držali u više navrata može biti jako opasno a i dosadno!

  Evo nekih trikova koji vam mogu pomoći da prošarate jelovnik vojničke dijete. Popijte najmanje 30 minuta pre jela i možete pojesti neku drugu voćku uz obrok. Poželjno je citrusno voće. Zamena za tunjevinu mladi sir, kuvana piletina, tofu sir, badem, kikiriki, laneno seme, bundevino seme. Zamena za sladoled od vanile mleko sa ukusom vanile, ili jagode ne čokoladno mleko! Zamena za jaje 2 kriške slaninice, čaša mleka, 1 pileće krilce mogu se pojesti umesto 1 kuvanog jajeta.

  Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Za samo 3 dana izgubite 5 kg uz Foto: Shutterstock.

  Pročitajte i:   Svi smo ga jeli kod bake a nismo znali da je lekovit: Jednostavan recept za poslasticu iz detinjstva. Zakoračite u proleće spremni: Detoks napitak koji oporavlja ceo organizam. Kako da smršate tokom zime: Namirnice koje vam mogu pomoći da uklonite praznične kilograme.

  Please enter your comment! Surutka se preporucuje i za mrsavljenje jer surutkini proteini pospešuju mršavljenje i utiču na povećanje mišićne mase. Pored toga daju osećaj sitosti jer utiču na povećanje nivoa hormona koji smanjuje apetit.

  Svi tekstovi objavljeni na sajtu prikupljeni su sa najboljom namerom. O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz tekstova pre primene terapije konsultujte lekara. Nemojte da odlažete odlazak lekaru ili da se oglušite o prepisanu terapiju zbog informacija procitanih na našem sajtu. Medicina veoma brzo napreduje u novim saznanjima. Ovaj sir je dobro jesti i u periodu trudnoće i dojenja, kao i u najranijem periodu života odnosno u detinjstvu.

  Sir u ishrani

  Takođe, mladi sir ima i pozitivan uticaj na rad i funkciju jetre, jer pomaže da se toksini koje jetra sakuplja iz organizma eliminišu. Na isti način, mladi sir utiče i na rad i funkciju pluća, pa se preporučuje kod osoba koje otežano dišu, boluju od bolesti pluća, konzumiraju previše cigareta ili jednostavno često i intezivno udišu zagađen vazduh.

  Osim što je izuzetno zdrav i preporučljiv u ishrani, mladi sir poseduje još važnih pozitivnih osobina. U te osobine, mogu se svrstati njegov izuzetno blag i neutralan ukus, ali i miris, zgob čega je omiljen posebno ljudima koji nisu gurmani i ne vole jake i izražene arome u jelima. Upravo zbog ove osobine, mladi sir je izuzetno zahvalan za kombinovanje sa drugim vrstama namirnicama.

  Može se servirati i konzumirati kao dodatak uz brojna kuvana jela, ali je takođe odličan dodatak i salatama i obrocima od povrća.

  Takođe, mladi sir se može konzumirati i uz meso i suhomesnate proizvode. Odličan je uz piletinu, pripremljenu kako u prženom, tako i u pečenom i barenom obliku. Takođe, može se konzumirati i uz peciva, ali i uz barene testenine. Bez obzira što je mladi sir veoma dostupan na tržištu, njega verovali ili ne možete napraviti i sami i to veoma lako. Potrebno vam je 5 litara mleka koje sadrži 3,5 procenata mlečne masti.