Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Preporuke za mrsavljenje

Preporuke za mrsavljenje

 • Mrsavljenje i ishrana, zdrava, bez dijeta
 • Kako izabrati dobru dijetu za mršavljenje?
 • 20 najboljih namirnica za mršavljenje!
 • Umesto toga, vreme je da počneš da se hraniš zdavo zbog čega ćeš imati višestruku korist. Ne samo da ćeš na ovaj način smršati, već će se ovakav način ishrane odraziti na tvoj celokupni izgled. Kada to kažem, mislim pre svega na stanje tvoje kože i kose, uklanjanje celulita, a o zdravstvenim poboljšanjima, mogla bih do sutra da ti pišem. Stoga je važno da i nakon što dostigneš željenu kilažu, nastaviš da upražnjavaš ovakav način ishrane. Budi uverena da će ti se trud isplatiti.

  Tunjevina potpuno opravdano ima reputaciju zdrave namirnice. Bogata je esencijalnim hranjivim sastojcima koje poboljšavaju tvoje opšte zdravlje. Takođe veoma je dobra za mršavljenje, zahvaljujući visokom procentu proteina i relativno malom broju kalorija. Obiluje fosforom, mineralom koji se nalazi u tvojim ćelijskim membranama i selenom, antioksidansnim mineralom koji štiti tvoja tkiva od oštećenja. Tuna takođe sadrži malu količinu omega 3 i 6 masnih kiselina, specijalizovanih masti koje jačaju srce i podržavaju rad mozga.

  Pomažu u očuvanju tvog zdravlja dok gubiš kilograme. Zahvljujući vitaminu B12 — hranjivi sastojci učestvuju u transportu kiseonika, što je neophodno za održavanje aktivnog načina života. Odličan je izvor aminokiseline triptofan.

  Mrsavljenje i ishrana, zdrava, bez dijeta

  Upravo ona je odgovorna za regulisanje apetita, ali i za bolje raspoloženje i kvalitetan san. Najpoznatiji oblik u kom je možeš pronaći je konzervirana tuna. U odnosu na svežu, sadrži samo 60 kalorija više, što i nije tako puno. Kada želiš da smršaš, moraš iscediti ulje iz konzerve.

  Kako izabrati dobru dijetu za mršavljenje?

  Ona je kao takva mnogo masnija. Leto samo što nije stiglo, a tvoje noge i butine su prepune celulita kog nikako ne uspevaš da se rešiš? Isto je i sa celulitom na zadnjici. Uz pomoć ove namirnice i redovne fizičke aktvinosti, ovaj problem, postaće prošlost. Omega 3 masne kiseline balansiraju hormone i podstiču razvoj kolagena pisali smo tekst kolagen u hrani. Na taj način, smanjuju upalne procese u telu i dovode do redukcije vodenog celulita.

  Za brže rezultate, savetujem ti i da koristiš gel za celulit koja će u kombinaciji sa zdravim namirnicama i fizičkom aktivnošću, dati najbolji efekat. Masne ribe poput lososa su neverovatno zdrave. Ujedno su i vrlo zahvalne, jer te dugo vremena drže sitim uz relativno malo kalorija. Losos je pun visoko kvalitetnih belančevina, zdravih masti, proteina i minerala. Sadrži omega 3 masne kiseline, koje su vrlo važne za zdravlje. Pored toga što ćeš imati izuzetno ukusan obrok, tvoji kilogrami će početi da se tope, a ti ponovo postati vlasnica prezgodnog tela za kojim će se svi okretati.

  Ako spadaš u one osobe koje ručak ne mogu da zamisle bez mesa, probaj da zameniš svinjsko meso sa ćuretinom. Uz ovakav način ishrane bićeš sita do sledećeg obroka. Obe vrste mesa su izuzetno su bogate proteinima. Možeš ih jesti uz sveže povrće koje takođe čini da što pre dođeš do svog cilja. Naravno da utiče.

  Ona je na prvom mestu kao jedan od uzročnika nepravilna ishrana. Zato je veoma važno da pažljivo birate namirnice koje se nalaze na vašem jelovniku. Tanja je baš kao i većina devojaka imala problem celulita, ali i strija po telu. Da bi počela da mršaviš, ne moraš se odreći konzumiranja sira.

  20 najboljih namirnica za mršavljenje!

  Naprotiv, zahvaljujući kazeinu, koji se nalazi u kravljem siru, ubrzaćeš svoj metabolizam. Ova namirnica ne sadrži velike količine masnoće, a izuzetno je bogata proteinima.