Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako napraviti sirup za mrsavljenje

Kako napraviti sirup za mrsavljenje

 • DOMAĆI SIRUP ZA MRŠAVLJENJE! Evo kako da ga napravite – Zvornik Danas
 • Honey Slim
 • Sirup za Mršavljenje i Detoksikaciju Organizma
 • Krajnji rezultat Melisinog konzumiranja moćnog sirupa bio je sledeći: višak vode izbačen, masne naslage istopljene, vid, sluh i pamćenje kakvo je imala sa 30 godina! Odrekla se šećera na mesec dana: Neverovatno iskustvo jedne žene! Sastojci: grama rena, 3 kašike meda, 4 limuna, koren đumbira 2 cm i 2 kašičice cimeta. Priprema: Ren i đumbir izmikusujte u blenderu, pa dodajte isceđen sok od 4 limuna. Miksujte 2 do 3 minuta, pa dodajte med i cimet. Ponovo miksujte, sve dok ne ne dobijete jednoličnu smesu oko 1 do 2 minuta. Izlijte sirup u teglu i čuvajte na hladnom i tamnom mestu. Pije se 4 dana, skida 10 cm sa struka: Recept za savršenu bikini liniju!

  Naučnici veruju da je tajna neverovatnih efekata ovog sirupa u materijama koje sadrže njegovi sastojci. Ren je riznica vitamina C, B1, B2 i B6, kalijuma, magnezijuma, fosfora i gvožđa. Takođe, on ubrzava metabolizam i stimuliše razvoj dobrih bakterija u crevima, a kada se pomeša sa đumbirom, limunom, medom i cimetom, njegova svojstva se ekstremno povećavaju, pa se dobija odličan rezultat. Sirup treba konzumirati dva puta dnevno, po jednu kašiku pre obroka ili pre treninga. Savetuje se da između dva tretmana od po tri nedelje napravite pauzu od nekoliko dana. Čudo Napravila je napitak za mršavljenje, a desilo se ovo: Iskustvo žene 42 iznenadilo sve!

  Jednostavno, da ne može biti jednostavnije! Pa zato što smo u naš sirup iskoristli 4 najdelotvornija sastojka. MED on vam deluje na organizam tako što direktno napada te štetne supstance toksine. LAN smanjuje masnoću u krvi, znači idealan je za ljude koji pate od holesterola.

  CIMET najkraće rečeno "vitaminska bomba", mislim da niste ni svesni koliko vitamina sadrži. Je l vam jasno sada na koji način tačno deluje?

  Hoćete da ponovimo? Dakle, zamislite sledeće. Popijete Honey Slim i šta tačno kreće da se dešava u telu? Sirup se rastvara u organizmu i svaki od ovih sastojaka kreće u bitku bitku koju ne gubi.

  DOMAĆI SIRUP ZA MRŠAVLJENJE! Evo kako da ga napravite – Zvornik Danas

  Med napada svaku lošu supstancu toksine i omogućuje da te iste štetne supstance izbacite iz organizma, dok je lan već krenuo da proverava da li ima višak masti u organizmu on prolazi kroz celo telo i istražuje, nakon toga uništi sav višak masti koju imate. Cimet je tu da vam obezbedi sve neophodne vitamine kako biste bili puni energije i daleko od depresije, a zeleni čaj  jednostavno ubrza rad organizma ubrza metabolizam samim tim što je ubrzao metabolizam vi počinjete da mršavite.

  Honey Slim

  Prosta logika. Sad pošto ste svesni koliko ovaj sirup pomaže sigurno se pitate za koga je preporučljiv, a za koga ne?

  Lakše je da navedemo za koga NIJE preporučljiv, a to su trudnice i dojilje ako je beba mlađa od 3 meseca i takođe nije preporičljiv dijabetičarima! A kako li se konzumira? Svako jutro kad ustanete prvo što uradite je da popijete Honey Slim jedna supena kašika sirupa se uzima na prazan želudac, nakon toga doručak i lagano na posao ili gde god da idete.

  Predveče pola sata pre večere, ako večerate, ako ne, onda odredite sebi vreme kad ćete ga piti isto uzmete jednu supenu kašiku sirupa.

  Sirup za Mršavljenje i Detoksikaciju Organizma

  Taj proces ponavljate svakog dana, i to naredna 42 dana jer toliko traje jedna litra i eto efekta! Da, upravo toliko traje1 litra sirupa. Mada, napravili smo i još jednu, manju flašu sirupa ona traje 24 dana, od ml, shodno tome im se razlikuju i cene.