Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Slim excelle krema za mrsavljenje cijena

Slim excelle krema za mrsavljenje cijena

Možete probati da skinete koje kilo i da smršate uz pomoć čajeva za mršavljenja, a možete i mazati kreme. O tome koji su najbolji čajevi za mršavljenje smo pisali zaseban tekst,  a nastavku ovog otkrivamo kako rade kreme za mršavljenje, k ada se koriste, i koje kreme daju rezultate. Kreme za mršavljenje odnosno kreme za skidanje masnih naslaga dizajnirane su za skidanje masnih naslaga sa kritičnih delova tela.

Kada na stomaku ili nogama primetite masne naslage, znajte da je vreme da razmatrate ovu mogućnost skidanja masnih naslaga. Krema za stomak je uvek odlična opcija. Masne naslage se najčešće pojavljuju na stomaku, bokovima, zadnjici, nogama i rukama. Ali, ipak, najkritičnije su noge i stomak.

Svakako se krema za mršavljenje naviše koristi zato što u svom sastavu ima niz sastojaka, koji su apsolutno bezbedni. Ti sastojci direktno dospevaju u krvotok, i na taj način masne naslage se tope. Kada želite da skinete salo na stomaku i masne naslage sa stomaka i nogu, najprirodniji način da ostvarite učinke jeste ako izbor padne na kreme za mršavljenje.

Krema koja topi masne naslage je idealno rešenje za tretman protiv celulita i to kod kuće. Krema za mršavljenje nogu i krema za mršavljenje stomaka su najtraženije, jer je tu zaista najteže skinuti masne naslage. Kreme za mršavljenje, zavisno od sastojaka koji se nalaze u njihovom sastavu, rade tako što greju ili hlade. Kreme koje hlade takođe tope masne naslage, odnosno brzo skidaju salo sa stomaka i masne naslage na butinama.

Preparati koji hlade deluju nešto drugačije od onih koji greju, ali je efekat neverovatan — bolja cirkulacija, zategnuta i glatka koža bez masnih naslaga. Ivana je sa nama nedavno podelila svoju priču i otkrila kako je za mesec dana uspela da skine celulit, a sa njim i masne naslage.

Na našem tržištu ima zaista mnogo krema za mršavljenje, ali ono što im je svima zajedničko je delovanje — da ubrzavaju proceš mršavljenja, zatežu kožu, tope masne naslage, a uz to i neguju kožu. Žene se odlučuju za kreme za mršavljenje zato što bez mnogo napora skidaju salo, zatežu stomak.

Kreme za mršavljenje su apsolutno bezopasne, testirane, i zbog toga se preporučuju svima koji imaju nagomilane masne naslage. Najbolja krema za mršavljenje stomaka će smanjiti obim stomaka čak i do 10cm. Krema za mršavljenje nogu stvarno eliminišu celulit i utiču na mršavljenje.

Ali osim toga, krema za mršavljenje neguje i hidrira kožu, tako da u jednoj kremi za mršavljenje dobijate mnogo toga. Krema za koja topi masne naslage se koristi zapravo vrlo lako. Ne postoji neki poseban postupak koji će vam oduzeti mnogo vremena.

Ono što je bitno, jeste to da kremu za skidanje masnih naslaga morate da koristite redovno. Nemojte biti lenje, i pratite upustva sa krema za mršavljenje. Samo tako možete da postignete rezultate kojima težite. T uširanje toplom vodom treba da bude priprema za nanošenje kreme za mršavljenje. Zašto toplom vodom? Zato što topla voda otvara pore, pa će koža lakše upiti kremu za skidanje masnih naslaga.

Dobrodošao je i piling kože koji će skinuti izumrle ćelije. Ali taj piling ni slučajno ne sme biti agresivan, da ne bi naneo neko oštećenje koži. Dakle, ako je koža čista i spremna za kremu za mršavljenje, onda možemo dalje.

Krema za mršavljenje je obično nije gusta i lako se razmazuje. Ali krema za skidanje masnih naslaga se ne nanosi samo tako što ćete je namazati i ostaviti tako. Kremu za mršavljenje morate da umasirate.

Kremu za mršavljenje nogu ćete detaljno i lepo umasirati na nogama, a kremu za stomak ćete utrljavati na stomaku. Masiranje je izuzetno važno i za to ne morate biti profesionalni maser. Masiranje znači da kremu za mršavljenje nanosite kružnim pokretima, blagim pritiskom tkiva koja su pogođena masnim naslagama ili celulitom.