Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Jabuke za mrsavljenje iskustva

Jabuke za mrsavljenje iskustva

  • Saveti za brzo skidanje kilograma
  • Potom je prelijte u bokal i dodajte cimet i sitno iseckanu jabuku. Ostavite da se malo ohladi, poklopite i stavi u frižider. Nakon otprilike dva sata izvadite napitak iz frižidera, dodajte sok isceđenog limuna i uživajte! Najbolje je popiti jednu čašu ovog napitka ujutru na prazan želudac — kako bi materije optimalno delovale. Preostali napitak pijte povremeno tokom dana. Prati Žena. Voda s jabukom i cimetom je novi hit napitak Foto: Profimedia. Tokom dijete neophodno je da pijete 2 litre vode dnevno!

    Ostale namirnice koje budete konzumirali moraju da budu sa niskim sadržajem masti. Kao što i sam naziv govori, ova dijeta se sastoji pretežno od jabuka.

    Saveti za brzo skidanje kilograma

    Prvi dan je najteži i treba da se sastoji samo od jabuka i vode. Dakle, za doručak, ručak i večeru jabuke do maksimalno 1,5 kilograma. Doručak: umerena količina jabuka Ručak: jedna jabuka, zelena sezonska salata sa limunom, 2 kriške nisko masnog sira, dve šargarepe, i kriška luka jedna četvrtina Večera: takođe umerena količina jabuka.

    Doručak: jabuka, jedno parče hleba od celog zrna, jedno parče slanine Ručak: jabuka, zelena salata, 2 šargarepe, četvrtina luka Večera: jabuke u umerenim količinama. Doručak: jabuka, jedno parče hleba od celog zrna, jedno parče nisko masne slanine Ručak: jabuka, salata sa kuvanim povrćem bez krompira, g piletine. Jedite polako i dobro sažvaćite, Večera: jabuke u umerenim količinama. Doručak: jabuka, kuvano jaje, parče hleba sa celim zrnom Ručak: jabuka, salata sa svežim povrćem ili kuvano povrće, g pečene junetine ili piletine Večera: jabuke. Jabuka jeste zdrava voćka, i neophodno je da je unosimo svakodnevno, međutim ova veoma popularna dijeta koja se može pronaći na mnogim sajtovima je veoma opasna!