Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Da li je boks dobar za mrsavljenje

Da li je boks dobar za mrsavljenje

  • Evo zašto je boks jedan od najboljih načina za gubitak kilograma
  • Svaki dan započinje obilnim doručkom i odvajanjem barem pola sata za uživanje u njemu. Primer doručka kojeg autorka ističe sastoji se od omleta s 3 belanjka, 50 grama sira, 50 grama šunke, povrća, pola mufina sa sirom, žitnih pahuljica s ml mleka, smutija od jagode i čokoladnog kolača. Iz dana u dan jedan se doručak treba sastojati od sedam porcija proteina među kojima su dve porcije mlečnih proizvoda, dve porcije ugljikohidrata, dve porcije masnoća i jedna porcija slatkog deserta. Ručak se sastoji od tri porcije proteina, tri porcije niskokaloričnog povrća, dve porcije povrća sa skrobom i jedna porcija voća.

    Večera se sastoji od tri porcije proteina, dve porcije povrća sa skrobom i dve porcije voća. Ovo je najzdraviji doručak na svetu: Sprečava bolesti, topi kilograme! Dijeta Doručak za najbrže mršavljenje: Skida 10 kilograma za 30 dana! Ipak, u kombinaciji sa ostalim zdravim navikama nije za odbacivanja. Ali, ne očekujte da će kilaža padati samo zbog toga, ali ovaj mali korak može biti prvi na putu građenja zdravijih navika te ga i u tom smislu podržavamo", zaključuje ova nutricionistkinja. Prati Žena.

    Evo zašto je boks jedan od najboljih načina za gubitak kilograma

    Jabukvoo sirće - da ili ne? Foto: Profimedia. Odlična alternativa alkoholnom sićetu Foto: Profimedia. Natural Anti-aging. Chill Home! Recept za neodoljivi čokoladni mus u kojem možete uživati — za večeru! Super hrana. Related Posts. Next Post. Crvena svetla u vezi koja se ne smeju ignorisati! Proverite da li se odnose i na vas. Seksualna disfunkcija kod žena — bez tabua. Evo šta morate da znate! Muči vas nesanica? Isprobajte ovih 5 namirnica za kvalitetan san.

    Savet nutricioniste: Da li je autofagija zaista delotvorna? Kako da se ne gojite pijući alkohol? Sladoled kao doručak?!