Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Suplementacija za mrsavljenje

Suplementacija za mrsavljenje

 • Proteini i mršavljenje
 • Iako mnogi kažu da kofein smanjuje apetit ja takvo istraživanje nisam mogao naći,odnosno našao sam istraživanje koje pokazuje da kofein ne utiče na apetit [ 9 ]Ali kofein na drugi način može pomoći,odnosno može potaknuti termogenezu ovo je proces kada tijelo proizvodi toplinu i energiju pri varenju hrane. Ali i ovaj proces utiče veoma malo na mršavljenje. Najbolje bi bilo da počnete sa konzumiranjem miligrama,pa onnda polako da povećavate dozu za 50 miligrama sve dok ne osjetite efekte.

  Nemojte konzumirati više od miligrama kofeina.

  Proteini i mršavljenje

  Zeleni čaj je poznat po tome što vam može pomoći u mršavljenju jer sadrži EGCG  koja pomaže u ubrzavanju metabolizma. Kombinacija kofeina i EGCG odnosno zeleni čaj vam mogu pomoći u procesu termogeneze što može ubrazati metabolizam. Najbolje je koristiti oko miligrama dnevo podijeljenih u 2 do 3 doze tokom dana. Ukoliko pijete zeleni čaj nemojte ga konzumirati poslije 18 časova jer sadrži kofein koji može uzrokovati insomniju. Iako kokosovo ulje nije suplement,ja vam ga toplo preporučujem jer sadrži masne kiseline srednjeg lanca koji se veoma brzo absorbiraju u našoj jetri i iskorištavaju za proizvodnju energije.

  Ovo znaći da ovo ulje možete koristiti prije treninga umjesto ugljenhidrata ili sa manjom dozom ugljenhidrata. Istaživanja pokazuju da kokosov ulje isto tako može ubrzati metabolizam jer utiče na termogenezu. Ja lično koristim jednu malu kašikicu organskog kokosovog ulja sa šalicom zelenog čaja prije treninga. Yuneec Breeze 4K Najbolja ponuda na: Amazon. Yuneec Typhoon H Najbolja ponuda na: Amazon. Pratimo cijene suplemenata u više od 15 trgovina i tražimo najjeftiniju ponudu za tebe. Find Your Drone Now. Discover the hottest deals 🔥. By uniting selected online shops on one platform, searching helps you save time and discover new shops and trends worldwide that were yet unkown to you.

  Istaknuti proizvodi. Najbolja ponuda na: Amazon. Camera: . Flight Time: 6 min. Najbolja ponuda na: proteini.

  Camera: 30fps. Flight Time: . Camera: 4k 60fps. Flight Time: 20 min. Brojne dobrobiti omega -3 ribljeg ulja se još istražuju Preporuka: 2 g omega-3 ribljeg ulja dnevno. U pitanju su gel-kapsule. Svakako, uvrstite i svežu ribu u vašu ishranu.

  Protein surutke koji možete videti u našoj ponudi ne sadrži ništa što goji - a to su loše masti i ugljeni hidrati. Minimum ugljenih hidrata je zbog ukusa i neće remetiti vašu dijetu. Tako da slobodno možete koristiti protein posle treninga za bolji oporavak i našim mišićima je potreban oporavak i kao eventualni dodatak u toku dana -kada ne stignete da jedete, bolje je popiti protein nego posegnuti za nekim pecivom iz pekare. Protein jeste za mišićnu masu, da se ne zbunite, jer mišići su izgrađeni iz proteina.

  Ali to ne znači da ćete dobiti na masi ako uzmete protein kao dodatak.

  Da bismo Vaše iskustvo korišćenja sajta učinili boljim, koristimo kolačiće. Daljim pregledima web stranice pansport. Saznajte više ovde. Trenirate, pazite na ishranu, doveli ste figuru u suplementacija za mrsavljenje koliko-toliko, ali biste želeli još malo da skinete da Vaš naporan rad u fitnes centru dođe do izražaja? Ako spadate u tu grupu i niste nikada koristili suplementaciju, da li zbog straha, da li zbog novca ili neupućenosti, a pitate se šta bi bilo dobro za Vas, nastavite sa čitanjem. Ovo je jedno od najčešćih pitanja naših novih kupaca, a odgovoriću Vam da su svi naši preparati potpuno provereni i ispitani, kao i da naša firma sarađuje sa Antidoping agencijom Srbije, te da možete biti potpuno sigurni kada kupujete kod nas.

  Nama ženama je jako teško da dobijemo mišićnu masu. A i ako je dobijemo, odlično - rezultat je pametnog treninga i to znači lepše oblikovano i zategnutno telo i manje masti. Takođe kao dodatak proteinu posle treninga, i pre treninga možete ubaciti BCAA i glutamin - aminokiseline koje sprečavaju razgradnju mišića i utiču na bolji oporavak. Preporuka - jedna tableta vitaminsko mineralnog kompleksa poput Universal-ove Daily formule ujutru sa doručkom. Kad su minerali u pitanju, za žene je posebno važan kalcijum. Od vitamina dodatno možete unositi i C vitamin, sa produženim dejstvom. Vaša pitanja iz oblasti suplementacije možete postaviti u podforumu specijalno namenjenom za žene - Suplementacija za pripadnice lepšeg pola.