Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Aloja vera proizvodi za mrsavljenje

Aloja vera proizvodi za mrsavljenje

 • Prirodni preparati. LR aloe vera expert
 • Brzo sam počela da pretražujem u svetu vitamina, ko šta koristi. Za mene je važno da moje dete konzumira prirodne vitamine. Tada sam pronašla LR i Vita Active. Veoma mi se dopao, prirodan je, u njemu ima mnogo vitamina i ukusan je! Sa sinom smo nakon četiri nedelje kašljanja isprobali Colostrum. Do tada je popio mnogo lekova i antibiotika. Davala sam mu tokom dva dana, na svakih sata, u zavisnosti od ritma spavanja, i za mene je bilo neverovatno da je nakon dva dana on bio dobro!

  Kada se moja ćerka razbolela, odmah sam joj počela davati Colostrum sa povišenim dozama, posle vrtića, do uveče. Davala sam joj danima i uspeli smo bez pauze da redovno pohađamo vrtić. Primetila sam da poremećaj i naduvanost sa kojom se borim godinama, se prekinula. Pošto sam osetljiva na gluten, zbog kojeg noćima ne spavam, pada u depresiju, svi ovi simmptomi su znatno umanjena,preporučujem svima! Mogu reći da je prošlost bolovi u želudcu i naduvenost u crevu potpunosti su nestali, stomak mi je postao ravan.

  Povremeno odlazim da mi pogledaju krvnu sliku, koja je sada odličan. Osećam kao da sam se pomladila, i dobijem komplimente od drugih da se to i vidi spolja. Šta još treba od ovog? Ubrzo posle togaigra se sa decama …. Deca 5 ml,a odraslima 8ml, možete mešatisa svežim voćnim sokom, i dodajte i Vita Aktiv još će biti slađi, i neće primetiti neprijatan ukus Colostrum Direkta. Sin nam je išao u vrtić ipokupio prolivni virus.

  Testirali smo Colostrum, uveče smo dali jednu malu kašiku. Prespavao je noć, ali ujutru su se simptomi opet pojavili zato smo dali još jednu kašiku Colostruma. Najzad, posle trećeg danainfekcije-virusa nije bilo, i što je važno ostali nisu se zarazili. Poboljšavaju krvnu sliku, smanjuje bol, verovatno zato što oba proizvoda sadrže sastojke koji poboljšavaju alkalnu bazu, ravnotežu krvi I jačaju imuni sistem, tako da se osećaju snažnije, svežije. Povećanja vitalnosti se vide na osobama, koja su od suštinskog značaja za lečenje.

  Ranije sam se mučila jer se moja kilaža pomerala gore — dole u rasponu od kg.

  Za detalje o svim vidovima oglašavanja preuzmite PDF prezentaciju ili pogledajte stranicu Marketing. U svakom trenutku možete nam pisati na novasvest gmail. Kompanija "Forever Living" je vodeći svetski uzgajivač, prerađivač i distributer aloje vere, koja poseduje svoje plantaže u Dominikanskoj Republici, Africi. Na svakoj od plantaža odmah se nalazi jedinica za preradu lišća jer je biljka prilikom branja aloja vera proizvodi za mrsavljenje nestabilna i u roku od dva sata mora da se toči gel u boce da ne bi izgubio na kvalitetu.

  Krvna slika do nivo holesterola sve se promerilo, sve do funkcije jetre. Nakon poslednjeg testa krvi iz laboratorije je pozvao doktor i pitao šta ja radim jer je video da poboljšanje krvne slike i nivo holesterola u 50 ih godina je veoma dobar, čak i sada kada sam izgubila 30 kilograma.

  Prirodni preparati. LR aloe vera expert

  Počela sam ponovo da trčim na duže staze i otrčala sam do svog sponzora Adriane da se zahvalim. Ne mogu vam reći koliko je dobar osećaj biti mnogo zdraviji.

  Estetski poremećaji izazvani sa psihološkim problemima, gojaznost je ozbiljna bolest i žarište za dijabetes, povećani krvni pritisak -hipertenzija, mišićni bolesti, itd. Već duže vreme verujem u metode za mršavljenje kao što su pilule ili izostavljanje hrane u određenim periodima dana. Shvatio sam da za sve ove metode treba jakavolja, ili mnogo novca, što naravno nije dato svakome. Da ne pominjem moguće nuspojave. U novembru , upoznao sam Anita Kurti iz firme LR, i od tada samu borbi protiv kilograma primenio na drugu dimenziju, na proizvode Figuactiva.

  Mnogi pacijenati, sa ovim proivodim glomazne kilograme izgubili.