Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Tretmani za mrsavljenje varazdin

Tretmani za mrsavljenje varazdin

Kombinacija najudarnijh tretmana za efektivno mršavljenje i oblikovanje tijela! Pripremite se za ljeto uz 40 tretmana za mršavljenje - postignite željenu liniju, smanjite konfekcijski broj i riješite se celulita i masnih naslaga u Studio Nice za kn! Samo kn! Garantirani gubitak čak 40 cm uz paket od 23 tretmana mršavljenja- postigni željenu figuru uz program koji je oduševio naše korisnice za kn!

Mali paket mršavljenja - 3 tretmana u jednom dolasku za vrhunske rezultate u Studiju ljepote Manuela za kn! Dotjerajte figuru uz 18 tretmana mršavljenja! Voliš velike popuste i osjećaj da si dobio nešto zaista jefino? Onda si na pravome mjestu jer ti dajsve. Uštedi vrijeme i svaki dan vidi ima li interesantna ponuda za tebe i tvoje prijatelje.

Vrlo je jednostavno i pregledno - idi na dajsve. Ne gubi vrijeme, nego pazi da ne propustiš neku ponudu, sutra je više neće biti. Očekujemo vaše komentare, prijedloge, kritike i pohvale. Slobodno se javite ako ste autor još jedne u nizu stranica za grupnu kupovinu. Sve nam šaljite na kontakt mail info dajsve.

Proljetni odmor. Vikend odmor. Ova Andjela u Splitu stvarno ima pravu Velu, sad sam gledals na laptop nakon Weddinginog komentara, mala mi je slikica na mobu. Super cijena na akciji, ako je netko tu od nasih cura kupio, bravo!!! Tko zna gdje je nabavljena i da li uopće rade s originalom. Lako je staviti sliku na web i reklamu, ako netko ide na tretman neka pogleda dobro imali li stroj natpis Syneron Candela i logotip Vela Shape sa znakićem TM. Mislim da su je oni čak i prvi nabavili. I točka. Laa Laa kaže. Wedding kaže. U kojim razmacima se rade ti tretmani Vela Shapeom? Jel postoji neki nužan razmak između? Mya Pogledaj profil korisnika Nađi još postova od Mya.

Mya kaže. Međutim, problem je što ne živim u Hrvatskoj, a vidim da su tu cijene duplo manje nego kod mene. Pa sam si mislila nekako to obaviti na godišnjem. Svakako ću otići prvo na konzultacije pa tamo vidjeti jel se i kako može izvesti nešto.

Ili možda Ultrashape. Za to baš nisam shvatila najbolje kako se provodi. Jedino da je jako skup. Kako god bilo, otići ću na konzultacije kad budem u Hr pa ću vidjeti što tamo kažu. Ja sam bila na Venus Legacyju u Loradermu i stroj je stvarno čudo. No, prema mom iskustvu, njegovo djelovanje i rezultati nemaju veze s onim što Vela Shape radi. Vela ispegla ružne nakupine celulita, poboljša tonus kože i cjelokupni izgled nogu u mom slučaju.

Ona narančina kora jednostavno nestane. Venus Legacy je najbolje kombinirati s još nečim po mome s Ultra shapeom, jer više modelira i zateže. I da, ugodan je, upravo zato jer ne "drobi celulit" koji izlučiš nakon toga van. Vela Shape je smišljena, dizajnirana i patenitirana za tj protiv celulita. Dakle, to je specijalizirani uređaj, dok s Legacyjem možeš "modelirati" pojedine dijelove tijela.

Dakle, govorimo o dva dijametralno različita stroja, bilo po svojoj funkciji, bilo po rezultatima. Jer, budimo realni, da Vela Shape nije toliko dobra, ne bi bilo toliko kopija niti se kojekakvi lažnjaci reklamirali da nude Vela Shape tretmane, budući da je jasno kakvi rezultati stoje iza tog imena.

Zadnje uređivanje Wedding : Izbori parlamentarni         Izbori parlamentarni         Izbori parlamentarni Izbori parlamentarni Trenutno vrijeme je: Pošalji nam e-mail - Marketing - Tekst verzija - Na vrh. Powered by vBulletin Version 3.

Site content © Forum. Kozmetički tretmani za mršavljenje i oblikovanje.