Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Vojne vjezbe za mrsavljenje

Vojne vjezbe za mrsavljenje

Trening izdržljivosti Probajte nešto novo - Visoko oktanski kardio! Program kućnog treninga s pilates loptom i bučicama Što je HIT? Kakav je to sistem treninga? Freemotion 45 - manager program 6. Najnovije na fitu Forum Dragi Tarik, hvala na komplimentu! Meni se cini zaista produktivan raspored iako naravno da je i on Članak Atrahasis 👏 Forum Hvala na odgovoru Tarik! Forum Po meni to je najmanje bitno, tu je pitanje ukusa, odaberi onu koja ti najvise odgovara i to je to Anketa Hoćete li se i u ovoj okolnosti pandemije vratiti vježbati u fitness centar?

Najpopularnije u zadnjih 7 dana Program treninga za mišićnu definiciju Samo vam volja treba: Bodyweight trening kod kuće bez rekvizita Vježbe za one koji još nemaju snage za - prave zgibove! Kardio trening - trening za gubljenje masnih naslaga. Možemo uvjeravam ovo je jedna od najboljih aplikacija za fitness težine gubitka za djevojčice. Ako želite vagati gubitak postiti našu aerobic vježbanje najbolji su žene rutine. To je vježba app za žene, gdje možete pronaći sjednice za vježbanje cijelog tijela besplatno uz vježbe za dobivanje mišića, vježbe za vitak tonu, vježbe poravnati trbuh, vježbe za rasti viši, vježbe za body building i još mnogo toga.

Spotovi su besplatne plesne glazbe uvježbavanje rutina i drugih plesnih aerobik sjednice, kao što su Zumba, trbušnog plesa i reggae tona glazbene vježbe, tako da možete dobiti motivaciju koja vam je potrebna, a učenje plesnih koraka. Preuzmite i započeti dan s jednim od najboljih dnevnih aplikacija treninga. Fitness i aerobic ples vježbe su najbolji način da ostanu fit i vitak! Neke od tih vježbi moguće je odraditi kod kuće. I dok vam je za većinu tih vježbi dovoljna težina vlastitog tijela, neke od njih zahtijevaju korištenje rekvizita.

Ipak, i njih možete odraditi u kućnoj varijanti, koristeći primjerice umjesto šipke vreće s pijeskom, ruksak napunjen teškim knjigama, velike boce s vodom i sl. Želite li isprobati jednu vojničku trening rutinu?

U nastavku donosimo jedan od najlakših vojničkih treninga koji možete izvesti i kod kuće. Za svaku vježbu radite 5 serija. Ako vam broj ponavljanja ili sekundi ne predstavlja izazov, povećajte ga za 10 ili više, ovisno o vašoj trenutnoj formi. Skup vježbi za muškarce za mršavljenje započinje zagrijavanjem za zagrijavanje mišića i izbjegavanje ozljeda, nastavlja se aerobnim vježbama i vježbama snage. Trebali bi biti treninga tjedno. Ako postoji prilika da vježbate svaki dan barem prvi put, možete to i učiniti, a zatim smanjite opterećenje na 3 treninga tjedno.

Od čitavog inventara potrebne su samo bučice koje se mogu zamijeniti bocama od 2 litre napunjene vodom i uže za preskakanje. Kao što vidite, sistem vježbanja blagotvorno djeluje ne samo na gubitak kilograma, već i na tijelo u cjelini. Svaka od vježbi treba se izvoditi u seta, svaka bi trebala imati od 15 do 20 ponavljanja. Ako na početnom nivou to ne uspije zbog nedostatka treninga ili prevelike težine, možete malo smanjiti opterećenje, ali svaki put se mora povećati. U suprotnom, rezultat se neće postići ili će doći vrlo sporo.

Prije treninga trebate istegnuti tijelo, najbolja opcija za zagrijavanje je lagano trčanje 15 minuta. Ako trčanje nije moguće, trebate nekoliko puta rotirati vrat, ruke u zglobovima, tijelo, sjesti. Tokom treninga morate pratiti puls. Ako je iznad otkucaja, trebate ga spustiti na normalno - pričekajte dok se ne oporavi.