Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Tekila za mrsavljenje

Tekila za mrsavljenje

 • SMRŠAJTE BRZO I BEZ NAPORA UZ OVO ŽESTOKO PIĆE! Ovo treba da uradite i rezultati su ZAPANJUJUĆI
 • Ovo je dobra vest za gojazne ljude, jer hrana sa niskim glikemijskim indeksom utiče na smanjenje apetita.

  SMRŠAJTE BRZO I BEZ NAPORA UZ OVO ŽESTOKO PIĆE! Ovo treba da uradite i rezultati su ZAPANJUJUĆI

  Tekila može da vam pomogne da jedete manje obroke hrane i da duže ostanete siti. Iako je istraživanje mlado, naučnici su već počeli da vrše testiranje na miševima. Utvrdili su da glodari koji su konzumirali hranu punu agave imali mnogo manji apetit od onih koji su jeli normalno. Takođe, ono što je pozitivno je da je kod tih miševa šećer u krvi bio niži u odnosu na ostale.

  Ukoliko je konzumirate to znači da ćete unositi lake šećere i da ćete duže biti siti, pa ćete na taj način izgubiti sigurno nekoliko kilograma. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja. Covid uživo u svetu Oboleli ,, Umrli 2,, Izlečeni 96,, Priče za vas Postoje dva načina na koje sve žene stavljaju grudnjak - koji vi koristite? Ako jedete hranu koja sadrži puno vode, poput voća i povrća, možete ostvariti niže tjelesne indekse mase i manji obujam struka. Voda u namirnicama vas zadržava sitim stoga imate potrebu puno manje jesti. Borovnice su najpoznatije za svoj anti-age učinak, no znate li da su one učinkovita namirnica za ostvarenje bolje linije.

  Jedna šalica sadrži samo 80 kalorija, a drži vas sitim zbog bogatstva vlakana.

  Zeleno povrće poput kelja, špinata, blitve i brokule su odlične namirnice  jer sadrže sastojke koji ih čine savršenim za mršavljenje. Imaju malo kalorija i ugljikohidrata, a prepune su vlaknima. Smeđa riža je odličan izvor vlakana. Tekila takođe može da pomogne u smanjivanju neprijatnosti koje se dešavaju kada se bol pogoršava. Potrebno je samo voditi računa o tome da se tekila ne pije ukoliko se već koristio neki lek protiv bolova koji bi pokazao kontraindikacije sa alkoholom. Istraživanja su pokazala da je tekila sposobna da smanji loš holesterol u krvi LDL, a da istovremeno podigne dobar holesterola HDL.

  Kao što je već rečeno, agavini iz tekile su oblik vlakana koji sami po sebi neutrališu loš holesterol iz krvotoka. Naravno, tekila se ne preporučuje kao osnovna terapija protiv holesterola, ali je jedna ili dve čašice ovog pića s vremena na vreme dovoljno da se nivo LDL holesterola snizi u određenoj meri. Istraživači su takođe otkrili da agavini prisutni u tekili pomažu u proizvodnji insulina i na taj način redukuju nivo šećera u krvi. Ovo se posebno preporučuje osobama sa dijabetesom koje nesmetano povremeno mogu da popiju ovo piće. Nije na odmet ponoviti da će efekat biti postignut samo ako se tekila uzme u svom čistom obliku, a da će uz mešanje raznih zaslađivača poništiti njenu svrhu.

  Dijabetičari slobodno s vremena na vreme mogu da popiju čašicu tekile uz malu krišku limuna. Uzimanje samo jedne čašice tekile pre obroka učiniće čuda za stomak i čitav proces varenja. Fruktani koje sadrži tekila imaju prebiotska i probiotska svojstva, što čini pravu podršku rastu dobrih bakterija u crevima, a takođe, ova jedinjenja se bore i protiv štetnih bakterija. Budući da tekila opušta telo, samo jedna čašica čiste tekile pomoći će da se zaspi brže, a i spava mirno tokom cele noći.

  Naravno, treba povesti računa i ne mešati je sa lekovima za spavanje, a takođe se preporučuje i oprez da se ne dođe u situaciju stvaranja zavisnosti od tekile pre spavanja. Naučnici kažu da je rizik zavisnosti od tekile veoma nizak ukoliko se ona konzumira jedanput dnevno.

  Jedan od glavnih efekata nedostatka kalcijuma je nastanak osteoporoze, bolesti koju karakteriše lomljive kosti i gubitak tkiva. Tekila sadrži agavine za koje je utvrđeno da pomažu u apsorpciji kalcijuma. Takođe, istraživači su otkrili da kada se tekila uzima umereno, može doći do značajnog smanjenja rizika od razvoja demencije.