Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Brzi hod ili trcanje za mrsavljenje

Brzi hod ili trcanje za mrsavljenje

Najvažnije je preuzeti princip treninga, a svako prilagođava sebi i svojoj kondiciji 🙂. Probala jutros 🙂 Bilo je kul, al nisam otpala ko sto sam mislila da cu, jer obicno kad ti zadas domaci to bude za otpdanje 🙂 Radila sam i sa vecim nagibom ranije al brzina mi je bila plafon 6.

Poz drage dame, imala bi pitanje u vezi kardio sporta, dali moze da naskodi ako se vezba svaki dan po 1h? Svaki dan trening je previše. Telo mora da se odmori makar jedan dan. Osim ako ne misliš na hodanje. Hodanje je neophodno svaki dan. Pozdrav, imam jedno pitanje.

Nova sam u teretani, samo koristim traku jer nemam vise od min vremena. Nazalost u tom periodu kad ja budem tu nema nikog od trenera. Kratko sam hodala i trcala dok se nije pojavio jedan koji mi je rekao da je najbolje za moje masne naslage da idem od 1 do 10 nagib svaki minut, tj 10 min ukupno na 6. Unaprijed hvala.

Ovde sam popisala neke osnovne stvari za početak trčanja. Tu ćeš naći i link na program za početnike, jako dobar i savladiv.

A sta znaci kad napisete nagib 10? This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Twitter Facebook RSS. Home Mooshema gazeta Uslovi korišćenja Marketing Kontakt. Featured 7.

Jahorina Ultra Trail — save the date! Atletski savez Srbije izneverio naše ultramaratonce za svetsko takmičenje. Featured 6. Sicilijanski kolač od mandarina i badema bez brašna. Jednostavan prevrnuti čokoladni kolač od belanca, savršenstvo bez brašna.

Pasta u mleku s mesom i povrćem. Featured 1. Danas je worldobesityday: budite odgovorni prema sebi. Da li bindžujete: kako da prepoznate poremećaj prejedanja. Kobi Brajant je ostavio nadahnuće za sve t : mamba mentalitet. Featured 0. Zdrave navike produžavaju život. Najbolje i najgore dijete Featured 4. Šta ne treba da nosiš kad napuniš Pozz od vlasnice useljive materice. Roditeljstvo Kolumna. You are at: Home » Fitness » Teretana » Hodanje na traci za trčanje — trening koji nije šala. Ovako bi izgledalo 20 minuta za raspadanje, noge, guza, čuka, disanje, SVE. Posebno ako su i ostale bile užasne. Šetnja — ritam u kojem razgledavate izloge trgovina, odnosno intenzitet 4 na ljestvici od U jednom satu sagorjet ćete oko kalorija.

Brzi hod - hodate brzinom od 5 ili 6 na ljestvici od 10, odnosno prohodate šest kilometara na sat. U sat vremena sagorjet ćete kalorija. Dok hodate ovom brzinom možete govoriti, ali nakon svakih nekoliko rečenica potrebno vam je da dođete do zraka. Što se dogodi u tijelu ako dnevno prohodate samo metara više? Snažan hod — brzina je oko 8 kilometara na sat, a sagorjet ćete oko kalorija u sat vremena.