Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Izbacite hleb i smrsajte

Izbacite hleb i smrsajte

 • EFIKASNO MRŠAVLJENJE: 7 Lakih načina da izbacite hleb
 • Ali da ne širimo priču, ograničićemo se samo na hleb bilo koje vrste. Evo šta će vam se desiti kada ga izbacite iz ishrane. Kada smanjite unos ugljenih hidrata, činiće vam se da se kilogrami tope. Međutim, moraćemo da vas razočaramo - topićete se, ali to neće biti višak sala već samo višak vode. Dakle, višak je i dalje tu, a otarasili ste se vode. Kada smanjite njihov unos, i kada mozak potroši sam glikogen, telo razlaže masti i pokreće se uz pomoć ketona. Rezultat toga su loš zadah, suva usta, umor, slabost, vrtoglavica, nesanica i izmaglica u mozgu.

  Jedna ovakva serija vežbi zamenjuje bočnih trbušnjaka! Povezane vesti. Ostali sportovi. Priče sa Weba. Pošalji komentar. TV program. Know How. Mare 3. Torima 3. Video dana. Sve iz rubrike Video dana. Naviknite se da pijete vodu. Ako volite da jedete, neka to bude svečana atmosfera - bez televizora, telefona ili bilo kog ometanja.

  Jednostavno uživajte u svojoj hrani, polako žvaćući i uživajući u svakom zalogaju. Ako ne možete bez slatkiša, pojedite po nekad kockicu crne čokolade. Osim što ćete telu omugućiti dobar antioksidans, vi ćete ga opskrbiti i sa gvožđem.

  Neka se sva vaša dijeta sastoji u odluci da umesto sokova pijete vodu. Izbacite sve vrste slatkih napitaka.

  EFIKASNO MRŠAVLJENJE: 7 Lakih načina da izbacite hleb

  Ako pijete kafu sa šećerom, pokušajte da pređete na gorku kafu i td. Uzmite mali, plitki tanjir i napunite ga raznovrsnom hranom. Neka na njemu bude glavno jelo, prilozi i salata. Ne dopunjavajte više tanjir. Kad pojedete tu porciju, ustanite od stola! Jednostavno, grickalice vam nisu potrebne.