Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Pojas za mrsavljenje da ili ne

Pojas za mrsavljenje da ili ne

RSD 1, Pojas je namenjen svima onima koji žele da suze struk, oslobode se viška kilograma i dobiju lepo oblikovanu figuru na jednostavan način. Izradjen od posebnih materijala, pojas za mršavljenje podstiče znojenje u predelu stomaka i na taj način pomaže skidanju kilograma.

Pored toga što je odličan za skidanje kilograma, pojas takodje podupire vaša ledja i propravlja Vaše držanje. Pojas se može nositi svakodnevno, tokom treninga, sedenja u kancelariji i sl. Pojas za mršavljenje deluje tako što proizvodi toplotu u predelu stomaka i tera Vas na znojenje.

Na ovaj način skinućete masne naslage i kilograme. Za najbolje rezultate pojas koristite tokom treninga, trčanja na traci i sličnim kondocionim vežbama. Takodje pojas možete koristiti i dok sedite, šetate i sl. Hvala prim. Ilić na savetima. Jedan od provernih i sigurno bezbednih za upotrebu suplemenata za mršavljenje je preparat Saffranex firme Premium Slim. Na zvaničnom sajtu www. Saffranex je preparat na bazi cveta šafrana i kompleksa citrusa grejpfrut, crvena i slatka pomorandža i kofeina iz guarane - Sinetrol®Xpur.

Naročito je efikasan za uklanjanje masnih naslaga u predelu stomaka i butina. Naručite originalno pakovanje Saffranex-a putem zvaničnog sajta www. Ringier Axel Springer d. Kompanija je osnovana Masno tkivo je, pored toga što štiti od hladnoće i traume, veoma hormonski i metabolički aktivno, naročito ukoliko se nalazi u predelu struka, tj stomaka.

Ženski tip gojaznosti naziva se i kruškastim tipom. Odnosi se shodno tome na glutealnu regiju i regiju bokova. Muški tip gojaznosti ili takozvani jabučasti tip odnosi se na prisustvo masti u predelu trbuha i struka.

Ovo masno tkivo je veoma hormonski aktivno i dovodi do brojnih problema u organizmu. Uglavnom potrebno je mnogo napora, puno odricanja od hrane koju volite, puno hodanja, trčanja, sklekova i trbušnjaka. Mnogi naravno nisu spremni za takav kompromis, pa se odlučuju za neku lakšu varijantu u nadi da će skinuti kilograme, ali bez preteranog napora. Savremena tehnologija nudi nam i takve novitete, od raznih steznika do svakakvih pojaseva. Jedan od njih jeste i pojas za mršavljenje. Ovaj proizvod plasira se od strane mnogih firmi, na raznim sajtovima, po cenama koje idu i do minimalnih dinara uz određene popuste.

Post by tomazdrav87 » Post by DanteX » Post by salik79 » Post by sherbett » Privacy Terms.

Ovaj pojas namenjen je kako onima koji veći deo dana provode radno i nisu u prilici da intenzivno treniraju, ali i za poboljšanje i ubrzanje skidanja kilograma i za brzo postizanje efekata kod onih koji treniraju, a kao dodatak svakodnevnim fizičkim aktivnostima. Uz posebne materijale od kojih je napravljen, ovaj pojas koji se pravi i u više slojeva, deluje tako što podstiče znojenje upravo u onoj regiji u kojoj je potrebno skinuti kilograme.