Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Smrsajte za dve nedelje

Smrsajte za dve nedelje

Da biste smršali i osećali se bolje, ne treba da se u potpunosti odreknete omiljene hrane, niti da gladujete, već samo da u dnevnu rutinu unesete male promene. Drugim rečima, kod svakog obroka, 75 odsto hrane na tanjiru neka bude povrće dve trećine, a ostatak jednu trećinu proteinom po želji, poput mesa, ribe, jaja ili soje. Korenasto i lisnato povrće koje je dostupno u ovo doba godine bogato je hranljivim materijama i prehrambenim vlaknima koja pružaju osećaj sitosti, podstiču bolji rad probavnog sistema, a uz to imaju i malo kalorija. Osnovna ideja ovog režima ishrane temelji se upravo na principu konzumacije više hrane s manje kalorija, odnosno izbegavanje preterano slanih, slatkih i masnih zalogaja.

Da biste postigli optimalne rezultate, ograničite porciju proteina na 80 grama po obroku — jedite nemasno belo meso pečeno s vrlo malo masnoće, ribu bogatu omega-3 masnim kiselinama ili vegetarijanske zamene poput pečuraka, a ostatak tanjira popunite šargarepom, celerom, blitvom, kupusom ili drugim povrćem koje volite. Nutricionisti tvrde da za dve nedelje pridržavanja ovog režima ishrane možete izgubiti i do 5 kilograma, a nakon tog perioda posezaćete za zdravijim alternativama bez razmišljanja. Pogledajte još na portalu Stil : Kućni trening koji topi kilograme: Kako do savršene linije za samo 10 minuta!

Da biste liniju doveli u formu i osećali se bolje ne trebate se odricati omiljene hrane niti se bacati na gladovanje. Ista savetuje da tanjir prekrijete s dve porcije povrća i jednom porcijom mesa. Pogledajte i  Kako da izgubite 10 kilograma za 3 meseca uz pomoć ovog začina. Drugim rečima, kod svakog obroka 75 posto tanjira napunite povrćem dve trećine, a ostatak jednu trećinu proteinom po želji poput mesa, ribe, jaja ili soje. Korenasto povrće i lisnato povrće koje je dostupno u ovo doba godine bogato je hranjivim materijama i prehrambenim vlaknima koje nude osećaj sitosti, pospešuju probavu, a uz to imaju malo kalorija.

Pogledajte i  Dijeta sa medom: Režim ishrane koji topi kilograme, jača imunitet i poboljšava koncentraciju. Da bi postigli optimalne rezultate ograničite porciju proteina na 80 grama po obroku — jedite nemasno belo meso pečeno s minimalno masnoća, ribu bogatu omega 3 masnim kiselinama, a ostatak tanjira prekrijte ukusnim šargarepama, celerom, blitvom, kupusom ili drugom povrćnom namirnicom u sezoni.

Nutricionisti govore da za 2 nedelje pridržavanja ovog režima ishrane možete izgubiti i do 5 kilograma, a nakon tog perioda posezaćete za zdravijim alternativama bez razmišljanja. Izvor: Zadovoljna. Osobe koje imaju slab organizam ili alergične na patlidžan ne trebaju je držati.

Poželjno je unositi dosta vitamina, i bar 30 minuta dnevnih aktivnosti. Foto: intagram, missinthemidwest. Sajt mogujatosama. MJTS tim nastavlja sa misijom da sve što vas zanima iz oblasti mode, kozmetike, kulinarstva, uradi sama, fitnesa i dr. Search form Pretraga sajta. Da li chia semenke zaista utiču na mršavljenje? Čišćenje kuhinje - uradi sama trikovi od sastojaka koje imate u kući 7 simptoma reumatskog artritisa koje treba da zna svaka žena Haljine koje će biti u trendu ovog proleća Odlazak kod Psihoterapeuta nije sramota.

S obzrom na to da svi živimo ubrzanim životom, sve stvari koje radimo moramo da obavljamo brzo. Nažalost tako je i sa ishranom i dijetama. Izgubite do 8kg za 14 dana držeći patlidžan dijetu. Ne propustite.