Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Masaza stomaka za mrsavljenje

Masaza stomaka za mrsavljenje

Vascelarno je mnogo opasnije, jer ono obavija organe i ometa njihov pravilan rad. Ova tehnika uspešno otklanja oba oblika. Pored činjenice da masaža poboljšava cirkulaciju krvi i topi masne naslage, ona može da oslobodi telo od grčeva i ubrza metabolizam.

Zbog nepravilnog držanja i načina života koji iziskuje puno sedenja, trbušni mišići slabe, pa zato svo opterećenje kilaže spadne da delovo kičme.

Masaža stomaka vam možda neće mnogo pomoći da masaza stomaka za mrsavljenje rešite dubokih masti, ali je veoma korisna za skidanje nagomilanih potkožnih naslaga, koje umnogome povećavaju obim struka. U nastavku našeg članka saznaćete kako smanjiti stomak masažom, te kako se ona izvodi, ostanite sa nama…. Masaža stomaka od koristi masaza stomaka za mrsavljenje onda kad su masne naslage već vidljive, jer ona tada pomaže u njihovom bržem uklanjanju, ali treba je imati na umu i pri započinjanju procesa mršavljenja. Naime, budući da se koža, usled nakupljenih masnih naslaga, naglo raširila — postala je mlitava i opuštena, što je obično praćeno i neuglednim strijama. Zato je neophodno ojačati tkivo, a tome mogu doprineti i  različita pakovanja koja deluju lokalno i stimulišu metabolizam kože.

Sa ovom masažom ojačaćete trbušnje mišiće što će pozitivno uticatii na kičmu, a ujedno ćete započećti  razgradnju masti i ubrzati metabolizam. Osim što će se odraziti na izgled, primetićete i zdravstveno pšoboljšanje. Sledeći na redu su kružni pokreti. Određeni efekat se postiže bez fizičke aktivnosti, ali je najbolje masaža radi u kombinaciji sa zdravom ishranom i sportom. Masaža šupljine stomak, možete da uradite sami kod kuće, bez pomoći stručnjaka. Ali, ako je telesna težina veća od dozvoljenih ograničenja, bilo terapeutska masaža ne pomaže da se rid. Kao što to čini masaža za mršavljenje? Iako to povećava limfotok i protok krvi, što dovodi do brzog postupka za mršavljenje.

Da biste započeli, kao i punu masažu treba da bude mekana vtiraniem aktivnosti. Tokom lečenja ne bi trebalo da bude neprijatno i neprijatno. Bilo koja vrsta masaže u oblasti stomaka, uključujući i celulita, u smeru kazaljke na satu, i pre jela ili 2 časa posle. Postoji nekoliko opcija samomassaža za stomak: vыžimka, banočnый, voda, med. Neke vrste masaža sprovede bolje koristite losion ili masaža uljem. Na primer, щipkovый masaža. Njegov cilj-da zagrejte mišiće, povećati svoje masne naslage, glatke kože i štiti od pojave strija. Različite metode rada mršavljenja bolje jedni sa drugima.

Dijeta, vežbe, kao i masaža u ustanovi, sigurno će dati mnogo bolje rezultate, nego samo masaža, ili dijeta. I opet, potrebno je da masaža normalno. Sloj masti stomak visi, ali mase konstrukcije. Najzad, levi dlan stavite ispod, a desni iznad pupka; kružite dlanovima oko pupka i zastanite 12 puta, vršeći pritom blagi pritisak prvo u pravcu kazaljke na satu, a zatim u suprotnom pravcu.

Određene tačke na telu nadražuju nerve i podstiču razmenu materija. Uz blagi pritisak masirajte više puta sledeće tačke. Tačku čengšan na listovima malo je teže naći. Naslonite stopalo jedne noge na koleno druge. Tačka se nalazi dva dlana ispod pregiba kolena. Ako pritisak izazove bol, kao kod uboda, to znači da ste pronašli tačku. Pređite preko nje uz snažan pritisak puta masirajući odozdo prema gore. Uz to, pomaže i kod zatvora, potiče probavu, ublažava menstrualne bolove, podiže čak imunitet, a struk je nakon nekog vremena vidljivo stanjen.