Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Injekcije za mrsavljenje

Injekcije za mrsavljenje

 • Injekcije za gubitak težine. vrste injekcija za gubitak
 • Mršavljenje
 • Injekcije za gubitak težine. vrste injekcija za gubitak

  Ubrizgavanje ugljen dioksida se naziva još i karboksiterapija i sve više žena širom sveta su zainteresovane za ovaj tretman. Prednost ove terapije jeste što ne ostaju ožiljci i zahvat nije operativan, za razliku od plastičnih operacija za mršavljenje. Veruje se da ugljen dioksid donosi promene u mikrocirkulaciji i uništava masne ćelije. Istraživači ističu da je ovaj tretman jeftin i bezbedan, ali da za sada ne daje brze i dugotrajne rezultate. Ova vrsta injekcije za mršavljenje još uvek nije u potpunosti ispitana, ali mnogi stručnjaci za lepotu očekuju da će postati veliki trend među ženama.

  Pogledajte kako je sprečena masovna tuča posle izbora! Mladi glumac 8 8. Leče ih na isti način, a 3 6. Kada me je muž prevario, shvatila sam da su mi molitve uslišene". Manekenka i fitnes guru Dženifer Nikol Li već nekoliko dana unazad uživa u čarima sunca i mora na plaži u Majamiju, a u miniajturnim bikinijima ova dama ponosno pokazuje svoje isklesane trbušnjake, vitku figuru i zategnute noge.

  Mršavljenje

  Pevačica Maja Luis Louis odlučila je tokom epidemije korona virusa da je vreme da promeni neka uverenja i navike, među kojima je i način ishrane. Uspela je da skine 14 kilograma za četiri meseca i ključ njene transformacije upravo se nalazi u toj odluci da promeni sebe. Završeno je sinoć takmičenje "Život na vagi" čiji su učesnici vodili teške borbe sa viškom kilograma.

  Među njima je bila i Marica Korolija koja je na malim ekranima skinula 52,3 kilograma. Natali Vargas iz Los Anđelesa oduvek je kuburila sa kilogramima, pre svega jer je uživala u izlascima, odlasku iu restorane i brzoj hrani.