Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Kako najlakse skinuti kilograme

Kako najlakse skinuti kilograme

Važno je da znaš da ukoliko tvoj oporavak ne ide očekivanim tokom, onda treba da modifikuješ odnos trajanja vežbanja i odmora, ili da u potpunosti prestaneš da koristiš intervalni trening visokog intenziteta vidi tabelu. Ukoliko je efekat treninga zadovoljavajući, onda razmotri da ti kardio trening niskog intenziteta i intervalni trening visokog intenziteta postanu deo svakodnevne rutine. Sada ćemo da ti predstavimo jedan od najboljih trikova za mršavljenje, koji bi za razliku od kardio treninga trebalo da koristiš veoma obazrivo.

Ako se osećaš ili izgledaš ravno, postoji verovatnoća i da ćeš imati želju da dremneš u toku dana i da će tvoje misli biti više usmerene na hranu nego što to očekuješ. Možda ćeš primetiti i da ti određene vežbe postaju napornije ili da se brže umaraš radeći serije ponavljanja sa konkretnom kilažom.

Ne postoje posebne smernice za to kada i koliko često treba da koristiš lažne obroke u okviru svog plana ishrane za mršavljenje. Da li i ti misliš da ishrana za mršavljenje znači isto što i gladovanje ili rigorozna dijeta? Nebitno je da li želiš da smršaš 5, 10, 15 ili 20 kg za nedelju dana, dve nedelje ili mesec dana. OneFit plan ishrane ti nudi mogućnоst da smršaš zdravo i sigurno.

To znači ne samo da smršaš 5 kg za 7 dana ili 20 kg za 3 meseca, već i da se zadržiš na svojoj novoj kilaži. Ako ti je cilj da smršaš sigurno i zdravo, onda ti savetujemo da koristiš OneFit plan ishrane za mršavljenje. Ključna prednost OneFit plana ishrane za mršavljenje se ogleda u jedinstvenom pristupu izradi planova ishrane za slabljenje koji se, kao što već znaš, sastoje iz 3 koraka.

Ovako koncipirana strategija za gubljenje kilograma uspešno pokriva sve aspekte složenog procesa kao što je mršavljenje. Idealan rezultat ćeš imati ako ovih 5 strategija za slabljenje budeš primenjivao udruženo.

Brzo mršavljenje jeste moguće, ali svakako nije preporučljivo. Umesto toga, savetujemo ti da kreneš sa postepenim mršavljenjem, u cilju očuvanja mišićne mase i zdravlja organizma. Ukoliko se pridržavaš umerenog i zdravog mršavljenja, veoma je moguće da ćeš da mršaviš od 0, kg nedeljno, odnosno od kg mesečno. Osnovni način da se ostvari mršavljenje je da se pravi kalorijski deficit manjak u odnosu na osnovnu dnevnu potrošnju kalorija, što znači da treba da unosiš manje kalorija nego što trošiš.

Ovo se postiže mršavljenjem na zdrav način, uz visok nivo unosa proteina i umeren nivo unosa ugljenih hidrata i masti. To znači da treba da praviš blagi kalorijski deficit manjak, bez naglog smanjivanja količine hrane koju unosiš.

Dugoročan i postepen pristup će obezbediti da mršaviš na pravilan način, bez rizika da ćeš prilikom mršavljenja izgubiti i veliki deo mišićne mase.

Mršavljenje isključivo na određenim delovima tela nije moguće. Umesto toga, potrebno je da postepeno i dugoročno smanjuješ svoju kilažu i na taj način istovremeno i kontrolisano mršaviš u licu, nogama ili stomaku. U većini slučajeva odgovor je — DA.

Skidanje kilograma najlakše se postiže smanjenjem unosa ugljenih hidrata, uz povećanje unosa proteina i vlakana. Ako želiš da dođeš do svog cilja, najpre je potrebno da imaš jasan plan koji će tamo da te odvede. Zato naruči OneFit plan ishrane za mršavljenje koji će ti pomoći da na zdrav način smanjiš svoju kilažu. Po ceni od samo dinara naruči svoj lični plan ishrane i kreni ka ostvarenju svog cilja već danas.

Ukoliko smatraš da imaš višak kilograma kojih želiš da se otarasiš, najbolje je da za svoj cilj izabereš mršavljenje. Naravno, mršavljenje se neće desiti preko noći, ali pridržavanjem saveta iz svog OneFit plana ishrane možeš da očekuješ pozitivne rezultate već posle nekoliko nedelja. Ako sebi deluješ previše mršavo i želiš da nabaciš mišićnu masu, za svoj cilj treba da izabereš gojenje. Posebno napominjemo da se ovde radi o zdravom gojenju, što znači da ćeš da se gojiš na taj način što ćeš povećavati čistu mišićnu masu, a ne procenat masti u telu.

Ukoliko sebe najbolje možeš da opišeš kao osobu koja nema previše kilograma, ali imaš vidljive masne naslage na pojedinim delovima tela posebno na stomaku, onda je očigledno da tvoj problem nije višak kilograma, već višak procenta masti u telu.

U tom slučaju, najbolje je da za svoj cilj odabereš održavanje, kako bi se nakon nekoliko nedelja prekomerni procenat telesnih masti transformisao u čistu mišićnu masu, što će te dovesti u stanje u kojem ćeš da imaš zategnutno i zgodno telo. Posebno napominjemo da se pod brojem treninga vežbanja ili fizičke aktivnosti misli na intenzivne kardio treninge. Zato ti savetujemo da ne biraš poslednja 3 nivoa aktivnosti ukoliko se to zaista ne podudara sa brojem i intenzitetom tvojih kardio treninga, kako se ne bi bespotrebno povećavao dnevni broj kalorija koji treba da uneseš.

Prijavi se. Blog Ishrana Kako smršati. Sep 24, Ishrana. Potrebno je da jedeš pravilno. Kako najlakše smršati? Kako smršati bez dijete? Kako smršati za 3 dana, 5 dana, 7 dana, 10 dana?