Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Sirova riza za mrsavljenje

Sirova riza za mrsavljenje

 • Riza i ovas, za mrsavljenje?
 • Nije potrebno da odlazite na skupe masaže u neki salon, to možete i u kućnoj varijanti sprovesti. Izraelski znanstvenici su sigurni da u borbi protiv viška kilograma nije bitno što jedete, već kad jedete. Obrok na svaka tri sata, odnosno 3 glavna i 2 užine, su dobitna kombinacija u mršavljenju. Vrijeme bi trebalo biti identično svakog dana.

  Znanstvenici su također dokazali da osoba mnogo više pojede ako je izložena buci, jer ona otežava koncentraciju na obrok i postaje teško shvatiti kad je tijelo sito.

  Tijekom obroka ne slušajte glazbu i ne gledajte televiziju niti bilo što što bi vam moglo poremetiti pažnju.

  Riza i ovas, za mrsavljenje?

  Sprovedeno istraživanje je pokazalo da su osobe koje su svaki zalogaj žvakale između 20 i 30 puta, za mjesec dana izgubila 3 kilograma više od osoba koje to nisu činile. Ako postavite veliku tanjur ispred sebe, automatski ćete željeti više hrane, a postoji i velika vjerojatnost da ćete pojesti sve što se nalazi na tanjuru čak iako ste siti.

  Znanstvenici vjeruju da nered u kuhinji izaziva stres, a kad se razina kortizola hormona stresa u organizmu poveća, u tom slučaju se javlja i napad gladi. Nedostatak sna dovodi do želje za slatkišima i masnom hranom, a to se događa jer se tijelo nastoji opskrbiti energijom kako biste mogli duže ostati budni. Iris Tarbuk, poznati spiritualni medij i duhovna savjetnica piše o spiritualnoj prirodi ljubavi u ovom i onostranom svijetu, u vječnom traženju i nalaženju srodnih duša.

  Cijena: kn - Kupi ovdje. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Sign in. Log into your account. Polica privatnosti. Password recovery. Usput, izmišljanje recepata za ovu verziju gubitka težine je vrlo uzbudljiva zadaća - prednost proizvoda sada je raznolikost.

  A da bi se udobno smjestili za tijelo, a ne opterećivali novcem, započnite prijelaz na sirovu hranu ljeti ili u jesen, kada je u blizini obilje voća, bobičastog voća i povrća. Za zimski period ako postoji takva prilika možete unaprijed pripremiti suho voće. U središtu prehrane su samo svježi i čisti proizvodi, uključujući vodu, a posebna se pozornost posvećuje njihovoj raznolikosti. Osim povrća i voća, slobodno upotrijebite klijavu zrnu pšenice, sjemenke svih vrsta, razne zelje. Prilikom korištenja mliječnih proizvoda ne budite lijeni kako bi "živjeli" domaći jogurt. Korištenje samo sirove hrane u prehrani zahtijeva određenu količinu volje i promjenu u kulinarskim ukusima, ali se isplati, što dokazuju brojne recenzije ljubitelja ove prehrane.

  I kako je lijepo za sebe ili vašu voljenu osobu, vlastitim rukama pripremiti ukusnu salatu od voća ili povrća koja vas približava sanjarenom snu - izgubiti težinu! Standardne upute za konzumiranje hrane na dijeti sirove hrane podrazumijevaju određene postotke ključnih proizvoda. U ovoj prehrani morate uključiti. Ponuđene proizvode u sirovom ili polukuhanom obliku teško je prejesti, a njihova energetska vrijednost kreće se od do kcal dnevno, što odgovara suvremenim standardima prehrane.

  Osim toga, prilično gruba tekstura sirove hrane ne dopušta nam da konzumiramo veliku količinu hrane i zahtijeva dulju preradu žvakanje, što je također pozitivna stvar. Ako ste prethodno imali problema s otpuštanjem crijeva, onda sirova hrana normalizira njegov rad. Istodobno se povećava aktivnost mozga zbog unosa prirodne glukoze fruktoze i samo-pročišćavanja tijela. Pozitivni rezultati utječu na cjelokupno stanje tijela, ako se pridržavate pravila koje je predložio nadležni nutricionista.

  Rezultati prehrane na sirovu hranu aktivno se manifestiraju u prva dva mjeseca - aktivno gubite na težini, to je zbog činjenice da sirovo povrće i voće imaju malo kalorija, a tijelo jede na račun prethodno odgođene masti. Ali masti su iscrpljene, a tijelo uzima "stanku".

  U najboljem slučaju, tijelo će se učvrstiti na zaustavljenoj težini, u najgorem slučaju, izgubljena težina će se ponovno steći, čak i pod uvjetom najstrožeg pridržavanja prehrane. Sirova hrana za mršavljenje Stil.